a próbowałeś wogóle mojego wyrażenia?? - i napisałem co używać zamiast ([^<]+) - ps. nie chce mi się testować wyrażenia ale skoro używasz coś takiego
s+ (co znaczy jedno lub więcej liter "s" to jak to chcesz dopasować?)
co do spacji - białych znaków to używa się "\s"
\s - znak spacji, tabulacji lub nowego wiersza
...choć jeśli wyrażenie regularne było w pojedynczym apostrofie to można było używać spacji albo w PHP albo w js - nie pamiętam i nie chce mi się sprawdzać...
poza tym do parsowania stron to ja osobiście polecam
DOM - wczytywaną stronę poprzedź @ by nie wyświetliło Ci błędów....
[edit] - oki - popatrzałem w kod strony i wyrażenie jakiego szukasz aczkolwiek nie chce mi się sprawdzać ale na 99% jest to (i w kodzie źródłowym w tym miejscu co piszesz nie ma spacji ;p):
'/<li><p\sstyle="text-align\:justify">(.+?)<\/p><\/li>/is' - jeśli jest to w pojedynczym apostrofie to podwójny w środku nie musisz poprzedzać backslashem - dwukropek chyba tutaj nie trzeba poprzedzać ale wg. niektórych kursów i w niektórych sytuacjach trzeba to i Tobie tu poprzedziłem co nie zaszkodzi...
a i wyswietl sobie całą tablicę tak jak pisałem bo chyba wyświetlasz sobie całe dopasowania do wyrażenia regularnego a nie zmienną będącą wewnątrz dopasowania (czyli nie to co w nawiasie - ale nie jestem pewien i mi się nie chce sprawdzać ;p)