Mój problem polega na tym że, zrobilem prosty system newsów w oparciu o PHP i MySQ (wyświetlanie, dodawanie, usuwanie, edycja). Do newsów dodałem opcje dodawania komentarzy i właśnie tutaj zaczynają się moje problemy..

Pierw Pokażę kody:
Plik wyświetlający newsy:
<?php include ('Includes/config_includes.php'); include ('Includes/function_includes.php'); include ('Includes/header_includes.php'); $login = $_SESSION['login']; $haslo = $_SESSION['haslo']; ?> <?php ####################### POKAZ NEWSOW ###################### include ('Includes/config_includes.php'); $zapytanie = "SELECT * FROM `news` ORDER BY `newsid` DESC "; // mysql_fetch_row // mysql_fetch_array // mysql_num_rows // num_rows // fetch_row { $data = ($wiersz['data']); $title = ($wiersz['title']); $tresc = ($wiersz['tresc']); $autor = ($wiersz['login']); $newsid = ($wiersz['newsid']); echo '<table style="width: 500px; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto; color: #FFFFFF; font-size: 13px; " border="1" cellpadding="2" cellspacing="2">'; $id = $take; echo '<td>Komentarze: [ile] || <a href="news.php?change=add'.$_GET[$newsid].'">Dodaj Komentarz:</a></td>'; $zapytanie_o_email = "SELECT * FROM `accounts` WHERE `login` = '$login' "; $email2 = ($pokarz_wiersz['email']); } switch($_GET['change']){ case 'add'.$_GET[$newsid].'': $numer = $newsid; } ?> <?PHP include ('Includes/footer_includes.php'); ?>
Po wywolaniu pliku tak się prezentują tabele z newsami:
[ciach]
Gdy naciskam na 'Dodaj Komentarz:', który należy do newsa o id '2' Przeglądarka pokazuje coś takiego:
[ciach]
Tak wygląda problem na obrazkach

Chciałbym by po naciśnięciu na 'Dodaj Komentarz' pobierało mi ID newsa i wyświetlało informacje zawarte w:
switch($_GET['change']){ case 'add'.$_GET[$newsid].'': $numer = $newsid; }
Były wyświetlane zaraz po Poziomej linii pod newsem.
jeśli będzie potrzeba dodania zrzutu tabel itp z DB to dodam.
Z góry Dziękuje za pomoc.