Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena]Prosze o ocene strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
busyboy
Witam,

Chciałbym Was prosić o ocenę mojej strony, co o niej sądzicie, co byście zmienili ?

http://www.cheatgames.pl

Pozdrawiam

BusyBoy
Shadowsword
W menu na górze po najechaniu grafika zmienia się razem z tym poziomym separatorem. Poza tym ładnie się wszystko prezentuje, ale przydałoby się troszkę ciekawsze logo.
busyboy
Dziekuje za opinie, strona jest jeszcze w formie stestow.
Shadowsword
To jeszcze dodam, że imo jest za dużo reklam. Wiadomo, że każdy chce mieć trochę kasy z serwisu, ale ja nie lubię korzystać z miejsc gdzie jest ich aż tyle. Usunąłbym np. tą kwadratową pomiędzy menu, a najczęściej szukane. I wyszukiwarkę z prawej strony bym trochę obniżył, bo tak prawie na środku smutnie wygląda.
lamcpp
jeśli mogę coś dodać, to rozdzielczość ekranu, a właściwie szerokość..tyle się o tym nasłuchałem pod swoim kątem że teraz jestem uczulony. Moim zdaniem niepotrzebnie robisz stronę pod 800 x 600, to już odchodzi powoli do lamusa, lepiej by było zrobić stronę na szerokość 1000px, tak żeby idealnie się dopasowywała do tej rozdzielczosci. BO tak jak teraz ja oglądam na rozdzielczosci 1280 a mój kumpel 1440...to wielkie czarne pasy wyskakują mi po bokach:)
A już idealnie by było gdybyś stworzył płynną stronę dostosowującą sie do rozdzielczosci ekranu użytkownika.
Pozdrawiam
piotrooo89
powiem czego mi brakuje: napisu w którym miejscu jestem. tzn wchodzę w jakiś kod dla platformy np Xbox i nie bardzo wiem gdzie się znajduje. powinno pod menu być: Home > Xbox > Nazwa gry. ponadto dodałbym jak kliknę jakąś opcje menu to była ona cały czas wciśnięta (tak jak po najechaniu) ułatwia to bardzo poruszanie się po stronie. to tyle jeśli chodzi o wygląd w kod nie zaglądam bo nie mam obecnie na to czasu.
greenik
Strasznie wolno się wczytuje, to raz, sama tematyka nie jest czymś odkrywczym - tego kwiatu jest sporo na googlach i nie tylko, więc raczej przebić się przez tłumy jest ciężko. Ot moje zdanie
RoysoN
tego typu strony mi sie podobaja;)
livinghatret
Cytat(lamcpp @ 30.11.2009, 12:50:00 ) *
BO tak jak teraz ja oglądam na rozdzielczosci 1280 a mój kumpel 1440...to wielkie czarne pasy wyskakują mi po bokach:)

Na 1024 też już są za duże.
emp
Lajałt ładny może menu po lewej bym zmienił, poprawił no i te paski po bokach.
Nie lubię stron które się nie dopasowują do rozdzielczości ekranu i marnują tyle miejsca.
Fantazyn
Ups, powinneś chyba dbać o wyświetlanie odpowiednich reklam - właśnie załadowała się mi pionowa reklma poniżej menu o wysokości (zgaduję) 600px. przez co nie było widać reszty strony.

A poza tym to:
- lewe menu aż prosi się o lepsze efekty najeżdzania myszką (podkreślanie samego linku jest trochę nudne - szczególnie przy takiej grafice)
- duży plus za podawanie w linku platformy gry i reszty informacji
- masz dużo wolnego miejsca w topie - wykorzystaj to jakoś
- jeśli chodzi o reszte grafiki to trochę kiepsko... - najlepiej wyglądają reklamy
- na pewno sporo pracy czeka Cię z uzupełnianiem (w dodatku legalnym sposobem) treści na stronie
- przydałaby się zaawansowana wyszukiwarka (np. po platformach, gatunku, może także roku, itp.)
- wg wymagana będzie możliwość dodawania własnych komentarzy, tutoriali, kodów, solucji i całego innego ustrojstwa przez użytkowników

Ogólnie życzę powodzenia - szczególnie, że mam dość polskiego monopolu (GOL).

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.