Cytat(thomson89 @ 2.12.2009, 13:26:55 )

A Validator to mi kupe zrobić może. ważne, że strona poprawnie się wyświetla pod kilkunastoma przeglądarkami.
Nie musisz reagować agresywnie na słowa krytyki. Skoro się jej boisz nie wystawiaj swoich dzieł pod ocenę innych - bo inaczej będziesz się musiał z nią (krytyką) liczyć.
Co do walidacji, przy skomplikowanych układach strony i rozbieżnościach interpretacyjnych przeglądarek, czasami można ją częściowo zignorować - dla "dobra ogółu", bo by człowiek chyba zwariował. Niestety, Twoja strona nie jest jedną z tych, przy kodowaniu których rwie się włosy z głowy.
Moim zdaniem:
[-] brzydki baner/top
[-] wyrównanie tekstów woła o pomstę do nieba
[-] tekst stopki jest co najmniej śmieszny
[-] menu (?!) w prawym dolnym rogu - po prostu "rewelacja"...
[-] tło w kombinacji z resztą jest fatalne (podobnie jak reszta w połączeniu z tłem)
i to wszystko w połączeniu z:
[-] kodowaniem strony
...daje bardzo słaby efekt.
Co do tekstów, zerkam na Kubusia Puchatka, i:
Cytat
Kubuś Puchatek, idąc spokojnie przez stumilowy las z kawałkiem polipropylenu w ręku zobaczył stop metali w krzakach. Po dokładnych oględzinach, okazało się że stop metali pochodzi z produkcji wielko piecowej. Wpakował ten stop i poszedł do pana sowy. Gdy znalazł się już u sowy, pan sowa orzekł: „Ten stop metali to z pewnością stop żelazny, gdyż zawiera 1,9% stali węglowej i 3% żeliwa”.
Pierwsze zdanie to pomyłka, brak przecinków lub sama nie wiem co jeszcze. Drugie jest na poziomie pierwszego. "Wpakował ten stop i poszedł do pana sowy" - Wpakował? Ale gdzie? Reszte przemilczę.