Otóż gdy chcę odczytać treść tej wiadomości wyskakuje mi taki błąd:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/t/h/the-shadow-of-death/odbiorcza.php on line 15
Skrypt wiadomości odebranych wygląda następująco:
<? require "sesje.php"; require "naglowek.php"; if($_GET["id"]){ if(mysql_num_rows(mysql_query("select wiad_od from wiadomosci where wiad_id=$id and wiad_czyj=0 and wiad_od=".$_SESSION["zalogowany"]))){ } } else if($_GET["co"]){ if(mysql_num_rows(mysql_query("select wiad_od from wiadomosci where wiad_id=$id and wiad_czyj=0 and wiad_od=".$_SESSION["zalogowany"]))){ $nadawca=mysql_fetch_array(mysql_query("select user_login from users where user_id=".$rekord["wiad_od"])); } } else{ $wynik=mysql_query("select * from wiadomosci where wiad_do=".$_SESSION["zalogowany"]." and wiad_czyj=0 order by wiad_data"); if(!mysql_num_rows($wynik))echo "<tr><td colspan=4 style='text-align:center'>Nie masz żadnych wiadomości!</td></tr>"; $nadawca=mysql_fetch_array(mysql_query("select user_login from users where user_id=".$rekord["wiad_od"])); $kw1="";$kw2=""; if(!$rekord["wiad_przeczytane"]){$kw1="<b>";$kw2="</b>";} } } require "stopka.php"; ?>
Gdzie tutaj zrobiłem błąd?
Prosiłbym o pomoc z Waszej strony.