Wcześniej już pisałem na temat insertu do mysql i częściowo udało mi się problem rozwiązać. No właśnie niestety częściowo. Dopisałbym to do tamtego tematu ale niestety nie mogę sam sobie odpowiedzieć na posta

Wcześniej chodziło o to, że tabela, którą mam nie zapełniała się wszystkimi danymi z bazy na podstawie kodu php.
Oto tabela:
CREATE TABLE `wizyta_test` ( `ID_WIZ` int(9) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `ID_PAC` int(9) UNSIGNED NOT NULL, `ID_LEK` int(3) NOT NULL, `ID_BAD` int(3) NOT NULL, `TERMIN` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP ON UPDATE CURRENT_TIMESTAMP, `NEW` timestamp NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', PRIMARY KEY (`ID_WIZ`) ) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=41921 DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci;
oraz kod dodający do bazy
<?php include('connect2.php'); $pytanie='select max(id_pac) from pacjenci'; //jeżeli pacjent ma już id if ($_GET['id_pac']<$max_pac){ $query1 = 'insert into wizyta_test (id_pac,id_lek, id_bad, termin, new) values ( "'.$_GET['id_pac'].'", "'.$_GET['id_lek'].'","'.$_GET['ID_BAD'].'", "'.$_GET['termin'].'",now())'; $result1=mysqli_query($mysqli,$query1) or } if ($_GET['id_pac']==""){ $query = 'insert into pacjenci (PESEL, nazwisko, imie, miasto, kod, adres, tel, tel_kom, rok_ur) values ("'.$_GET['PESEL'].'","'.$_GET['nazwisko'].'","'.$_GET['imie'].'", "'.$_GET['miasto'].'","'.$_GET['kod'].'", "'.$_GET['adres'].'","'.$_GET['tel'].'","'.$_GET['tel_kom'].'","'.$_GET['rok_ur'].'")'; $result=mysqli_query($mysqli,$query) } $query2 = 'insert into wizyta_test (id_pac, id_lek, id_bad, termin, new) values ((SELECT max(id_pac) from pacjenci),"'.$_GET['id_lek'].'","'.$_GET['ID_BAD'].'", "'.$_GET['termin'].'", now())'; $result1=mysqli_query($mysqli,$query2) or ?>
Teraz kod dodaje dwie linijki do tabeli. Pierwsza jest ze wszystkimi pożądanymi danymi poza ID_PAC, natomiast druga linijka jest w całkowitym porządku. Proszę o pomoc

Tak wyglądają linijki po wykonaniu zapytania.
ID_WIZ | ID_PAC | ID_LEK | ID_BAD | TERMIN | OBECNOŚĆ | NEW | UPDATE |
+--------+--------+--------+--------+---------------------+----------+---------------------+--------+
41925 | 0 | 2 | 1 | 2009-12-08 16:40:00 | NULL | 2009-12-06 20:45:55 | NULL |
| 41926 | 91 | 2 | 1 | 2009-12-08 16:40:00 | NULL | 2009-12-06 20:45:55 | NULL |