Jestem w tym totalnie zielony ale próbuje swoich sił a mianowicie kolega przysłał mi skrypt który działa a ja chciał bym wprowadzić modyfikacje aby po kliknięciu na "Confirm" zaszły wszystkie zmiany w bazie danych + przekierowało mnie na inną stronę. Proszę pomóżcie mi oto cały kod.
<?php
iseedeadpeople();
switch (1) {
default:
if (@$_POST['submit']) {
if ($_POST['uacc']) {
$query = mssql_query("select [memb___id] from [memb_info] where [memb___id]='".$_POST['uacc']."'");
if (mssql_num_rows($query)<1)
$notice = 'Warning: Account does not exist. Credits added anyway!!<br>';
else $notice = '';
$query = mssql_query("exec XCredits '".$_POST['uacc']."', '".$_POST['ucr']."';");
$result = mssql_fetch_array($query);
} else print 'Please input an account name';
}
if (@$_GET['user'])
$_POST['uacc']=$_GET['user'];
print '<br><fieldset style="width: 330px;background-color: #DDDDDD;border: 1px solid #000000; font-family: arial; font-size: 12px;"><legend class="mu_style2" style="padding: 3px;font-weight:bold;background-color: #DDDDDD;border: 1px solid #000000;border-bottom:0px;">WebShop Credit adder (25 crd)</legend> <form method="post" action="">
<table width=100% border=0>
<tr>
<td>Account</td><td> <input type="text" value="'.@htmlspecialchars($_POST['uacc']).'" maxlength="10" size="10" id="uacc" name="uacc"> </td></tr> <tr><td style="border-bottom: 1px solid #ccc;padding-bottom:4px;padding-left: 0px;">
Credits add</td><td style="border-bottom: 1px solid #ccc;padding-bottom:4px;padding-right:0px;"> <input type="radio" size="1" style="text-align: center;" name="ucr" id="ucr" value="25">25</td>
<tr><td colspan=2 style="text-align: right">
<input type="submit" id="submit" name="submit" value="Confirm">
</td></tr></table>
</form>
</fieldset>';
}
?>