Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tophumor.pl najśmieszniejsze dowcipy [ocena i wskazówki]
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
panjarek
tophumor.pl - najśmieszniejsze dowcipy!

Witam.
Proszę o ocenę ale głównie o wskazówki dotyczące tego jak zwiększyć oglądalność mojej strony.
Wiem, że stron takich jak moja jest pełno, jedyne czym mogę przyciągnąć użytkowników to to, że staram się wybrać NAJŚMIESZNIEJSZE dowcipy w internecie.
Uczę się tworzenia stron i naukę postanowiłem zacząć od zrobienia własnej strony o tematyce która mi odpowiada.
koderrr
stronka mi sie podoba ale

przydalby sie podzial tematyczny blondynki , rude itp

zaimplementuj tinymce w textarea - nic trudnego a ulatwi ostylowac dowcipy

mam nadzieje ze filtrujesz dane ktore wprowadzaja userzy
panjarek
Podziału nie chciałem. Nie ma dla mnie znaczenia kategoria. Dowcip po prostu ma być śmieszny smile.gif
Co to edytora tekstowego to z niego zrezygnowałem ze względu na to, że nie chcę mieć żadnych zbędnych znaków które wstawia tinymce.
Dane wprowadzane przez userów oczywiście są filtrowane przez:
  1. $kawal = htmlspecialchars($kawal);
  2. $kawal = mysql_real_Escape_string($kawal);
thomson89
W operze jak widzę losowy dowcip, i kliknę znowu losowy to dowcip zostaje ten sam. Wybacz, ale nie mam zamiaru odświeżać strony. winksmiley.jpg

Takie coś nie powinno być się tam znajdować.

Cytat
\"Ej, bez seksu tam proszę!\"
panjarek
Cytat(thomson89 @ 8.01.2010, 20:00:10 ) *
W operze jak widzę losowy dowcip, i kliknę znowu losowy to dowcip zostaje ten sam. Wybacz, ale nie mam zamiaru odświeżać strony. winksmiley.jpg

Dowcipów jest niewiele ponad 40, może po prostu dwa razy z rzedu wylosował Ci się ten sam?;>
thomson89
Nie. Masz nawet ci nagrałem.
panjarek
Specjalnie zainstalowałem operę żeby sprawdzić i u mnie działa bez problemu. Czy ktoś jeszcze ma taki problem?
marcio
Cytat
W operze jak widzę losowy dowcip, i kliknę znowu losowy to dowcip zostaje ten sam. Wybacz, ale nie mam zamiaru odświeżać strony.

Cytat
Czy ktoś jeszcze ma taki problem?

Nie wiem jakiej wersji opery uzywa kolega wyzej moja to 10.10 i za kazdym razem dostaje inny dowcip.
thomson89
To moja opera jest jakaś dziwna?
koderrr
najnowsza opera @ windows 7

rowniez losowy dowcip dziala bez problemu
dr_NO
Najnowsza opera i Leopard 10.5.8 - śmiga bez problemu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.