Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Anime24
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
emilyoo
/spam/

Konto testowe :
login - test
hasło - test12
ucho
Podaj testowy login/hasło bo nikomu się rejestrować na pewno nie będzie chciało. A temat pewnie cały wyleci bo nie szczególnie widzę, żeby tam było cokolwiek do oceniania. Dobrym zwyczajem tutaj jest zadbanie by strona się walidowała zanik się ją zaprezentuje.
blooregard
Cytat
Na razie skupiamy się nad wyglądem i funkcjonalnością.

Zmieńcie kolory na jakieś jaśniejsze, bo na razie ta czerń z ciemnym granatem w menu jest mało czytelna i bardziej odrzuca niz zachęca do zapoznania sie z treścią.
Spawnm
za ciemne to wszystko + te migające gify dobijają :/
Bitkosa
Ten wasz CMS to dawny CMS serwisu rozrywa.pl
emilyoo
1. Konto testowe dodane
2. Ten styl jak na razie jest jedyny , chociaż już tworzymy nowy jaśniejszy , aby user miał wybór (chociaż ciemny jest lepszy nie męczy tak oczu)
3. Te gify to akurat robota uploadera , można dodawać miniaturki w wielu typach plików .
4.
Cytat(Bitkosa @ 15.01.2010, 14:34:20 ) *
Ten wasz CMS to dawny CMS serwisu rozrywa.pl

Nie wiem czy to ukryta reklama czy oszczerstwo , ale jesteś w błędzie . Cms jest nasz pisany od zera .
lwc
Znalazłem dość poważny błąd, mowa o SQL Injection. Oto dowód:

Kod
http://spam/index.php?page=news&id=5+and+1=2+union+select+1,database%28%29,@@version_compile_os,4,@@datadir,user%28%29,version%28%29--

Więcej nie ruszałem, bo nie mam czasu, chęci ani prawa. W sumie tyle, reszcie się nie przyglądałem. Poprawcie to proszę. Pozdrawiam, lwc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.