Mam taki skrypt wysyłający dane z formularza do bazy
<?php include('connect2.php'); include('cookie.php'); ||empty($_GET['termin'])){ die( "<center><b>!!!!SPRAWDŹ CZY WYPEŁNIŁEŚ WSZYSTKIE OBOWIĄZKOWE POLA!!!!</b></center> <center><h2><a href=\"pacjent.php\">WRÓC DO FORMULARZA</a></h2></center>"); } } } } } } } else{ //pacjent bez PESEL $query = 'insert into pacjenci (PESEL,nazwisko, imie, miasto, adres, tel, tel_kom, rok_ur,wizyta,id_lek) values (NULL,"'.$_GET['nazwisko'].'","'.$_GET['imie'].'", "'.$_GET['miasto'].'", "'.$_GET['adres'].'","'.$_GET['tel'].'","'.$_GET['tel_kom'].'","'.$_GET['rok_ur'].'","'.$_GET['termin'].'", "'.$_GET['id_lek'].'")'; $result=mysqli_query($mysqli,$query) } //pacjenct z PESEL { $query2 = 'insert into pacjenci (PESEL, nazwisko, imie, miasto, adres, tel, tel_kom, rok_ur,wizyta,id_lek) values ("'.$_GET['PESEL'].'","'.$_GET['nazwisko'].'","'.$_GET['imie'].'", "'.$_GET['miasto'].'", "'.$_GET['adres'].'","'.$_GET['tel'].'","'.$_GET['tel_kom'].'","'.$_GET['rok_ur'].'","'.$_GET['termin'].'", "'.$_GET['id_lek'].'")'; $result=mysqli_query($mysqli,$query2) } } $query3='call pac()'; $result3=mysqli_query($mysqli,$query3); $query4='call plec()'; $result4=mysqli_query($mysqli,$query4); ?>
No właśnie. Jak loguje się i korzystam z formularza to wpisuje mi rekord do bazy, natomiast już następnego już nie i kompletnie nie wiem dlaczego. Kombinowałem coś z cookies, ale też to nie to. Procedury też wyłączałem, ale to również nie to. Obsługa błędów włączona jak widać, ale po wypełnieniu formularza też nie pokazuje żadnych błędów.
Co mogę jeszcze przejrzeć i gdzie mogę mieć błąd.