Mam pewien mały problem...
Znalazłem w miarę fajny skrypt na autouzupełnianie w polu input. Działa on w przypadku gdy strona jest ładowana wraz z tym formularzem. Natomiast w przypadku, gdy za pomocą XMLHttpRequest ładuje plik php do div'a, w którym to pliku php znajduje się owy formularz to już nie działa. Domyślam się że może być to problem ze skryptem JS który jest w nagłówku strony, a który po załadowaniu całej strony działa natomiast gdy do div'a wrzucam poprzez XMLHttpRequest plik php z tym samym formularzem już nie... Poniżej dołączam kod...
index.php
<html lang="pl"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css"> <link rel="stylesheet" href="jquery-autocomplete/jquery.autocomplete.css" type="text/css" /> //owy skrypt który w moim mniemaniu nie działa... <script type="text/javascript"> $(document).ready( function(){ $("input#urzadzenia").autocomplete("jq_urzadzenia.php", { width: 200, max: 10, selectFirst: false, cacheLength: 1 }); } ); </script> </head> <body> <div id="menu"> <div id="submenu"> </div> </div> //Tutaj do tego diva wrzucany jest plik php z formularzem
Poniżej plik z formularzem:
JS z nawigacją znajdujący się w pliku jsfunc.js
var ObiektXMLHttp = false; if (window.XMLHttpRequest) { ObiektXMLHttp = new XMLHttpRequest(); } else if (window.ActiveXObject) { ObiektXMLHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); } function getMsg(src, content) { if(ObiektXMLHttp) { ObiektXMLHttp.open("POST", src); ObiektXMLHttp.onreadystatechange = function() { if (ObiektXMLHttp.readyState == 4) {document.getElementById(content).innerHTML = ObiektXMLHttp.responseText;} } ObiektXMLHttp.send(null); } }
I do tego jest oczywiście plik jq_urzadzenia.php który wyciąga odpowiednie dane z bazy pomijam go z racji tego iż nie powinien on w żaden sposób przeszkadzać...
Proszę o podpowiedź co mogę zrobić by ten skrypt JS zadziałał w nagłówku... oraz proszę o wyrozumiałość bo nie jestem ekspertem w tym temacie

Pozdrawiam