Cytat
PS. cinnek napisz po co Ci potrzebne 2 formularze przeplatajace sie, bo ja nie moge tego pojac... Tylu ludzi sie tu przewinelo i nikt jeszcze takich cudow nie potrzebowal, wiec sadze, a nawet jestem pewien, ze Twoj problem da sie rozwiazac w bardziej sensowny sposob.
Pisze coś w rodzaju systemu zarządzającego produkcja opartego na php mysql. i mam tam coś takiego jak zamówienie. na górze Zamówienia wpisuje sie w dwa pola edit: NR_zamowienia i ilosc dni na realizacje tego zamowienia. niżej mam rozwijalne listy z produktami i opisami do tych produktów oraz przycisk dodaj pozycję,Po dodaniu pozycji wyswietla sie jeszcze raz ta sam stron tylko jeeszcze niżej w tabelce wyswietlaja się wybrane juz produkty w zamówieniu. na samym dole mam pole text w którym można wpisać opis danego zamowienia a jeszcze niżej mam przycisk zatwierdzajacy dane zamówienie.
{NR_zamowienia} {IloscDniNaRealizacje}
{wyierzProdukt}{wybierzKolor}{wpiszIlosc}{wpiszCene}{"submit"DodajPozycję}
produkt kolor 10 150
produkt kolor 12 250
produkt kolor 11 330
produkt kolor 33 110
produkt kolor 4 230
itd.... itd...
{"textarea"Opis zamowienia}
{"submit" Zapisz zamowienie"}
Wszystkie wybrane produkty mam w sesji więc z tym nie ma problemu
Natomiast po naciśnięciu zapiszZamówienie muszę jakoś przesłać nr_zamowienia, ilośćDninaRealizacje,Opiszamówienia
Wiem ze można to zrobic na dwóch stronach ale taki układ jak powyżej najbardziej by mi odpowiadał. No a jak przeniose{NR_zamowienia} {IloscDniNaRealizacje} przed {"textarea"Opis zamowienia} to wtedy jak ktoś wypelni te pola i przed zatwierdzeniem doda jeszcze jakis produkt to z tych pol wszystko znikie