@kwiateusz chodzi o nie ukazanie się komentarza
Mój też nie został opublikowany

A szło to mniej więcej tak:
Ocena: 2
Kupiłem tę książkę z nastawieniem, że nauczę się MVC, bo chociaż udało mi się znaleźć jakieś opisy w internecie jak to wygląda, to jest to tylko liźnięcie tematu i pokazanie na jakiej zasadzie to działa. Książka miała pomóc w lepszym zrozumieniu tego wzorca, ale niestety już sam początek wybija i narzuca inny tok myślenia (inna struktura katalogów - niby nic, a jednak). Poza tym mam wrażenie, że nie wszystko zostało opisane, albo coś przeoczyłem. Książka może dobra, nie wiem, ale dla kogoś kto próbuje zacząć zabawę z MVC jest raczej mało przydatna.
Może i nie jestem zaawansowanym programistą PHP, ale jeśli mam kod i nad nim posiedzę to go zrozumiem i na jego podstawie sam coś wymyślę. Niestety nad tą książką więcej siedzę i się zastanawiam co? gdzie? jak? skąd ten kod? niż faktycznie próbuję go zrozumieć. Szkoda czasu. Może kiedyś się przyda, ale nie dzisiaj.
Na chwilę obecną komentarze na stronie Heliona i tak już zniechęcają do jej zakupu (szkoda, że ich nie było jak kupowałem), ciekawe tylko dlaczego komentarze nie są chronologicznie tylko od najwyższej do najniższej oceny?