Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ogłoszenie o prace, buahahaha
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mkdes
TEŻ NIE MAM KSIĄŻECZKI SANEPIDU, ODPADAM sad.gif
http://www.wykop.pl/link/370611/ogloszenie...nformatycznych/

croc
A ja nie mam wysportowanej sylwetki winksmiley.jpg
thek
I taknajlepsze jest to:
Cytat
min. 2 lata doświadczenia w prowadzeniu ogrodu
wiedza i umiejętności związane z utrzymaniem ogrodu
gotowość do wykonywania pracy fizycznej
poczucie estetyki, staranność, rzetelność, zamiłowanie do pracy w ogrodzie
pedro84
Przecież to musi być jakiś żart, nie uwierzę, że jakakolwiek firma to umieściła.

Nooo, a prawie się łapałem sad.gif

@croc: Wyczuwaj troszeczkę sarkazm
croc
pedro84 - NO CO TY?!?!?!
bełdzio
można by iść w 10 osób i powiedzieć, że razem się spełnia wszystkie wymagania i czy można aplikować razem smile.gif
croc
No - i każdy miałby po 75 zł na miesiąc smile.gif Wszyscy byliby zadowoleni smile.gif
Zyx
Zakładając rozpoczęcie pracy w wieku 20 lat wymagania w zakresie doświadczenia może spełnić jedynie osoba co najmniej 35-letnia albo cyborg biggrin.gif
mayu11
Cytat
umiejętność zarządzania zasobami ludzkimi

Że co? haha.gif

[quote]współpracę w oparciu o umowę agencyjną lub umowę zlecenie (comiesięczny wzrost wynagrodzeń o 38zł, pierwszy miesiąc okres próbny 765zł netto)/quote]

Jeśli w nieskończoność to nawet mógłbym iść...
Wykrywacz
To cieniasy jesteście, ja te wymagania spełniam w 120%, myślę że spokojnie mógłbym na to stanowisko aplikować żądając stawki przynajmniej o 30% wyższej z moimi kwalifikacjami.
Fantazyn
Twoje żądania są trochę wygórowane... spełniasz wymagania o 20% większe, a chciałbyś 30% większą stawkę... phi, dowcipniś.

Zresztą był już temat z ciekawymi ofertami pracy link
Wykrywacz
Proporcja powyżej 100% przedstawia się jako 2/3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.