Mam 2 problemy:
1. Mam dwa f pola formularza typu text, jeden z nich jest możliwy do edycji, drugi nie (disabled).
Pytanie moje: Jak przenieść dane z pola formularza, który można edytować do tego, którego nie można edytować?
2.Mam taki problem, że chciałbym aby po kliknięciu przycisku "zatwierdź" pola typu radio stawały się niemożliwe do edycji (disabled). To co mam napisane to:
<TABLE border bgcolor=aqua> <tr> <td> </td> <td><input type="text" name="Imie1" readonly="readonly" ></td> <td><input type="text" name="nazwa" readonly="readonly"></td> </tr> <TR> <TD>Konkurencja 1
</TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec" VALUE="win1"> </TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec" VALUE="win2" ></TD></TR> <TR> <TD>Konkurencja 2
</TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec1" VALUE="win1"> </TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec1" VALUE="win2" ></TD></TR> <TR> <TD>Konkurencja 3
</TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec2" VALUE="win1"> </TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec2" VALUE="win2" ></TD></TR> <TR> <TD>Konkurencja 4
</TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec3" VALUE="win1"> </TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec3" VALUE="win2" ></TD></TR> <TR> <TD>Konkurencja 5
</TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec4" VALUE="win1"> </TD><TD ALIGN="center"><INPUT TYPE="radio" NAME="plec4" VALUE="win2" ></TD></TR><TR> <TD></TD><TD colspan="2" ALIGN="center"><INPUT TYPE="submit" VALUE="Zatwierdź"></TD></TR>
. Oczywiście teraz nie ma żadnego skryptu java, ponieważ nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać.
Proszę o gotowe skrypty lub jasne wskazówki.
Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedź.