Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][PHP]Podgląd danych przesyłanych przez formularz
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Blackall
Czy jest możliwość podglądu danych przesyłanych w tablicy $_POST z poziomu przeglądarki? Chodzmi mi o to, ze chcialbym zobaczyc co znajduje sie w $_POST przesylanym przezjakas strone www. Próbowałem wyłuskać to z poziomu html (formularz) jednakcos jest nie tak, bo po wstawieniu jakichs wartosci cURLem i przeslaniu je na dana strone, dostaje błąd. Tzn zawartość zmiennej po przetworzeniu cURLem to strona wynikowa z błędem..
erix
Firebug?
Kshyhoo
Użyj skryptu php:
  1. print_r($_POST);
Blackall
Cytat(Kshyhoo @ 17.06.2010, 19:42:52 ) *
Użyj skryptu php:
  1. print_r($_POST);

wyraznie napisalem ze chodzi o "obcą" strone www, nie moją.

sprawe rozwiazalem inaczej - skopiowalem kod html formularza i przesłałem go sobie na swoim serwerze i wlasnie wspomnianym printem wyswietlilem tablice.

problem jest teraz inny.. wysylajac ta tablice cURLem do tej obcej strony, zostaje to odrzucone - Object moved to here i niestety nie umiem sobie z tym poradzic. Przeszukalem tez forum ale nic specjalnego nie znalazlem. Jakies pomysly?
krzysiej
moze live http headers?
emtiej
firebug jako dodatek do przeglądarki Mozilla Firefox - Firebug dodaje do Firefoksa bogactwo narzędzi programistycznych. Można edytować, analizować kod oraz monitorować CSS, HTML i JavaScript bezpośrednio na dowolnej stronie internetowej…

włączasz wszystkie panele i w zakładce "Sieć" masz wyświetlone przesyłane dane metodą POST i GET
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.