Zastanawiam się czy Ty chcesz się "nauczyć" projektowania czy posiadać stronę prezentującą Twoją działalność. Jeżeli to drugie to...proponuję zlecić to komuś innemu lub skorzystać z darmowych szablonów. Pamiętam Twoje poprzednie tematy ;-).
Przykro mi to trochę pisać, ale obecne projekty nie odbiegają bardzo poziomem od poprzednich. Widzę, że logo (które miało być elementem stałym) - zostało jednak zmodyfikowane

. Kolor zielony natomiast pozostał - może warto więc wymienić te szarości na ciemniejsze? No i jak zwykle lista:
[-] Te szare odcienie są nie tylko przytłaczające, ale i wieją jak dla mnie nudą ;-),
[-] Menu... cóż, pozostawia wiele do życzenia. Uważam, że na stronie takiej jak Twoja, przewijanie treści, celem zobaczenia co mieści się na jego końcu - jest trochę na wyrost,
[-] Tło jest hmm, źle dobrane do reszty,
[-] Uważam, że treść jest zbyt ściśnięta (odległość wierszy), a czcionka zdecydowanie za mała,
[-] Całość strasznie pusta, dla mnie nieco "sztucznie" rozciągnięta,
[+] Dalej działasz ;-),
[+] Logo zdecydowanie na plus, w porównaniu do poprzedniej wersji,
[+] Typografia w menu nie powala, ale jest całkiem przyzwoita,
Jeżeli mogę dać Ci radę to weź kartkę papieru i rozpisz wszystko to, co na stronie ma się znaleźć: menu, logo, tekst, slogan reklamowy itd., na drugiej kartce postaraj się porozmieszczać elementy, a dopiero wtedy uruchom program graficzny w którym działasz. Zauważ, że elementów na stronę (przynajmniej główną) masz strasznie mało, a "na siłę" rozciągasz stronę.
Skalę 0 - 9 lub 1 - 10 pominę. Dlaczego? Uważam, że lista plusów i minusów jest lepsza niż jakakolwiek sucha ocena. Powodzenia!