Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szablony do cięcia
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Mefiuu
Witam. Piszę w takiej sprawie. Szukam po internecie darmowych szablonów stron ale nie pociętych i zakodowanych, po prostu zwykłego wyglądu strony, który można sobie swobodnie pociąć i zakodować. Chodzi mi o to, że chcę sobie popróbować moje umiejętności z zakresu samego xHTML i CSS a nie mam wiele gdzie sprawdzać bo sam sobie layoutu nie zrobię (marny ze mnie grafik), nie mam nikogo kto by zrobił za darmo, a w internecie u wuja google'a pod hasłami "darmowe szablony","free website templates" etc znalazłem tylko już pocięte i zakodowane. Z góry dziękuję za linki do stron z takimi szablonami.
slightyboy
"free psd templates" @ Google.pl. smile.gif
Mefiuu
sciana.gif no pewnie... ja tępa strzała nie pomyślałem o psd ^^ także dzięki i zostaje mi ściągnięcie szablonów, wersję trial PS i ćwiczyć winksmiley.jpg

a tak btw to w jakim formacie zapisywać elementy strony www? Tak, aby zajmowały jak najmniej miejsca? Png chyba odpada? Jpg?

Jeszcze raz dzięki
Pawel_W
wszystko zależy od rodzaju grafiki, w .jpg lecą raczej zdjęcia, .gif to małe elementy, w .png jeżeli potrzebujesz półprzezroczystość ew. więcej kolorów
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.