Z lekkim poślizgiem ocena, ale nie miałam czasu porządnie się nad tym zastanowić wcześniej

. Jak zwykle lista:
[-] O ile czerwony komunikat jest całkiem fajny, tak ten żółty jest jak dla mnie słabszy. "Podrasowałabym" trochę na kolor tła i zmieniła kolor czcionki.
[-] Ograniczyłabym liczbę kolorów (patrząc na admin_lista nie wiem na czym zawiesić wzrok - tyle tego tam

).
[+] Ogólne wrażenie.
[+] Komunikaty samodzielne i te pod inputami (no, poza tym żółtym) - mniam!

.
[+] Wszystkie elementy są na swoich miejscach (bez zbędnych udziwnień).
[+] Zasadniczo fajna kolorystyka (poza tabelką, gdzie moim zdaniem jest za kolorowo).
Sugestie:
[~] Zwiększyłabym wysokość wiersza w żółtej uwadze po lewej (plik: admin_formularz, "Użytkownik w ostatnich dniach...") i w niebieskim boksie z filtracją (plik: admin_lista, "Nazwa użytkownika....").
[~] Dodałabym dodatkową linię pomiędzy pozycjami menu [1].
[~] Powiększyłabym też "grubość" menu i dodała pare bajerów [2].
[~] Lekko zwiększyłabym odstępy (paddingi) w komunikatach, wszelkich boksach, menu (poza zawartością) itd. Z doświadczenia wiem, że to zdecydowanie zwiększa czytelność.
[1] O tak (pozwoliłam sobie pracować na Twoim pliku):

[2] Myślałam o czymś takim (przynajmniej ostatnim razem zrobiłam u siebie coś w tym guście):

Powiem Ci, że mam na swoim sumieniu już kilka projektów panelu administracyjnego i zwykle ciężko mi się to projektuje. To nie strona www, gdzie można dowolnie szaleć (zwłaszcza przy statycznym wdrożeniu) - a jednak człowiek chciałby, żeby efekt wizualny był co najmniej zadowalający. Zasadniczo fajnie Ci to wyszło, chociaż można jeszcze pokombinować z dodatkami. Chciałabym zobaczyć wdrożony projekt

.