Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] ocena stronki
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Ghost_78
No to moze i ja wystawie cos do oceny przez szanowne grono Kolegow winksmiley.jpg

www.sibcatclub.pl

prosze o wyrozumialosc - to byl pierwszy wiekszy projekt winksmiley.jpg calosc kodu pisana od podstaw
pedro84
Layout całkiem znośny (jak na pierwszy projekt).

Co do kodu, nie ma co oceniać, bo to syf. Zajrzyj na kurshtml.boo.pl, zobacz jak się tworzy strukturę dokumentu.
Ghost_78
@IDoran
cenne spostrzezenie - dzieki smile.gif
Grand93
Grafika - dość fajna, ale te sidebar - ten zielony gradient - łeee, zmień kolor reklamy bo się strasznie rzuca w oczy( no chyba, że o to chodzi ), menu Ci się rozjeżdża

Kodzik - IFRAME mówi samo za siebie - raz, że się nie używa, dwa pisze się iframe( z małych liter ) smile.gif
Ghost_78
hehe - ten iframe to jakas pozostalosc - czort go wie po czym - jak kiedys sie zabiore za przeklepaniei uprzadkowanie kodu to sprawdze winksmiley.jpg szczerze mowiac to troche zaniedbana jest ta strona z mojej strony - ale... robilem ja za darmo - potraktowalem jako poligon - co widac w wielu miejscach

co do sidebaru - niestety taki kazali umiescic - komus sie podobalo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.