Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS][HTML][PHP] iframe czy file_get_contents
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
yoga
Witam.
Mam taki problem.
Na stronie którą robię muszę zaimportować formularz (taki jakby program partnerski). Jeżeli dam iframe to wszystko ładnie, pięknie działa ale niestety styl formularza nie pasuje do ogólnego wyglądu strony.
Gdy stronę zaimportuję komendą file_get_contents to formularz, a raczej submit, przestaje działać, ale za to mogę zmienić styl tego formularza.

Czy jest jakaś możliwość żeby formularz działał i można było zmienić jego wygląd za pomocą css?
kadlub
a include prubowałeś?
Pawel_W
Cytat(kadlub @ 14.12.2010, 22:10:03 ) *
a include prubowałeś?

yyy?

jeżeli to jest program partnerski to chyba jesteś w stanie zmienić adres submita tego formularza, czyż nie? ;>

ogólnie to takie rzeczy robi się bardziej przez js, patrz np. na takie widgety jak facebook'a smile.gif
yoga
include nie nadaje się do importu z serwerów zewnętrznych w którym mamy tylko dostęp do strony wynikowej danego skryptu.

Niestety nie mam możliwości zmiany żadnych danych w formularzu. Poniżej znajduje się strona gdzie dotychczas znajduje się ten iframe (nie ja ją robiłem snitch.gif )
http://www.maszynydodrewna.com.pl/index.ph...103&id2=101
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.