Cytat(ciembor @ 29.12.2010, 23:12:31 )

Menu byłoby bardziej użyteczne, gdyby było linkami z "łapką" i chociaż delikatną zmianą koloru tekstu. Treść po prawej od kółka z "Google" nie powinna być w grafice, tylko w kodzie strony. "Treść..." w kontakcie powinna się czyścić po kliknięciu. Kody błędów w formularzu kontaktowym powinny być jasne (np. jeżeli podam niepoprawny adres e-mail, to mnie o tym poinformuj, a nie pisz, że wszystkie pola są wymagane). Najlepiej, gdyby te błędy w formularzu były ładowane ajaksem przy odpowiednim polu, bez konieczności zmiany strony. Nie wiem po co jest fade w momencie przejścia do odpowiedniej strony portfolio. Albo wszędzie, albo nigdzie (raczej nigdzie). Linki "przejdź do strony" i "wróć" również powinny być podświetlane po najechaniu myszą. Wydaje mi się, że lepiej by było aby linkiem był cały div, tak jak przycisk submit w formularzu kontaktowym.
//edit
Zauważyłem, że twoje menu jest oparte o javascript. Otóż nawigacja powinna być oparta na <a> i na niczym innym. Strona powinna być poprawna semantycznie zarówno dla wyszukiwarek jak i osób niepełnosprawnych.
Dzięki, zastosuje wszystko to co napisałeś ;]