Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [WWW]Strona dla klanów CS
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Bryla
Witam, chciałbym Wam przedstawić moją najnowszą stronę.

Zadaniem tej strony jest ułatwienie kontaktu między klanami w grach Counter-Strike. Klany robią swoje 'reprezentatwyne' konta. Mogą dodawać sparingi, które chciałby rozegrać, mogą także dołączać do już dodanych spotkań. Dodatkowo mają możliwość komunikowania się miedzy sobą przez system wiadomości.
Umożliwiłem także reklamę klanowych serwerów. Jest ona w pełni darmowa. Jedyne czego wymagam to reklama mojej strony na stronie/serwerze klanu. Jeżeli jesteś chętny na taki układ to skontaktuj się z administracją poprzez Formularz kontaktowy, który znajdziesz na stronie.
Jak na razie stronie nie powala swoją treścią, ponieważ dopiero dzisiaj wystartowała. Jednak mam nadzieję, że dzięki pomocy graczy i mojej pracy uda się stworzyć dużą platformę, dla klanów w grach Counter-Strike.
W miarę upływu czasu serwis będzie miał coraz więcej funkcji i coraz szersze możliwości. Jako administracja czekamy na pomysły ze strony użytkowników.
Jestem autorem tej strony od podstaw: sam pisałem cały silnik, sam kodowałem szablon. Jedynie w grafice pomagał mi zaprzyjaźniony grafik.

Poszukuję także chętnego do współpracy grafika smile.gif

Pozdrawiam i zapraszam na stronę: spary-cs.pl
kamil4u
Jak oczekujesz jakiś podpowiedzi z naszej strony to proponuję dać konto demonstracyjne, a najlepiej 2, żeby można było dawać fikcyjne sparingi.
Co o grafiki to najłagodniej mówiąc nie powala.
Skoro strona nie ruszyła, to może usuń div-a "banerry"

Teraz ocena kodu:
- <center, <marquee>, font-color itd. to przeżytki, których się już nie używa. Zamiast tego poczytaj, więcej o CSS (marquee robi się w JS )
-
Kod
<div id='time' style='float: left; font-size: 12px; margin: 0 -5px;'>

Godzina:
            </div>

Co to? Div, żeby napisać _tylko_ "Godzina:". Użyj listy i odpowiednio ją ostyluj. I poczytaj co to klasy i po co są w CSS.
-
Kod
<div class="nag"><h2>Inne informacje</h2></div>

Tu div, nie jest potrzebny. Ostyluj odpowiednio H2.
- Staraj się nie używać atrybutu style, bo później się pogubisz w kodzie
- FAQ powinnien być listą
- w formularzu dodaj <label>

Co do ew. rozwoju to za bardzo pomóc nie mogę, bo zbyt długo w CS nie grałem smile.gif - może dodaj forum(jak większy się liczba użytkowników).
Życzę sukcesu.
Spawnm
Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/bryla33/public_html/sub/register.php on line 14

http://spary-cs.pl/sub/
http://spary-cs.pl/sub/activation.php
ukryj, zablokuj...
Fifi209
Polecam dodać jakieś zabezpieczenia antyspamowe przy formularzach.
Kunicki
Mnie się podoba:
8/10 pomysł
7/10 wykonanie
6/10 szablon

Powodzenia w dalszej rozbudowie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.