Zadaniem tej strony jest ułatwienie kontaktu między klanami w grach Counter-Strike. Klany robią swoje 'reprezentatwyne' konta. Mogą dodawać sparingi, które chciałby rozegrać, mogą także dołączać do już dodanych spotkań. Dodatkowo mają możliwość komunikowania się miedzy sobą przez system wiadomości.
Umożliwiłem także reklamę klanowych serwerów. Jest ona w pełni darmowa. Jedyne czego wymagam to reklama mojej strony na stronie/serwerze klanu. Jeżeli jesteś chętny na taki układ to skontaktuj się z administracją poprzez Formularz kontaktowy, który znajdziesz na stronie.
Jak na razie stronie nie powala swoją treścią, ponieważ dopiero dzisiaj wystartowała. Jednak mam nadzieję, że dzięki pomocy graczy i mojej pracy uda się stworzyć dużą platformę, dla klanów w grach Counter-Strike.
W miarę upływu czasu serwis będzie miał coraz więcej funkcji i coraz szersze możliwości. Jako administracja czekamy na pomysły ze strony użytkowników.
Jestem autorem tej strony od podstaw: sam pisałem cały silnik, sam kodowałem szablon. Jedynie w grafice pomagał mi zaprzyjaźniony grafik.
Poszukuję także chętnego do współpracy grafika

Pozdrawiam i zapraszam na stronę: spary-cs.pl