Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Please help me !
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
NeT
Witam mam 2 problemy mianowicie
1.Chodzi oto czy ktoś wie jak by wyglądał kod źródłowy tabeli o wymiarach 160 pix na 100 pix z nagłowkiem który będzie miał styl dashed.
Najelpiej żeby nagłowek miał niebieski kolor a tabela pod nim troche jaśniejszy.
Dziekuje z góry jeżeli to wogóle możliwe
2.Robie newsy w php i muszę dać prawa dostępu robie to w Windows Commander wchodzę na serwer gdzie jest moja strona klikam na dany plik potem zakładka Plik/Zmień atrybuty i zmieniam ale jak zmienie to wyskakuje mi ze niemoże zmienić atrybutów zdalnych plików
wiecie może oco mu chodzi questionmark.gif?
Dzięki z góry NeT
scanner
Cytat
Witam mam 2 problemy mianowicie  
1.Chodzi oto czy ktoś wie jak by wyglądał kod źródłowy tabeli o wymiarach 160 pix na 100 pix z nagłowkiem który będzie miał styl dashed. Najelpiej żeby nagłowek miał niebieski kolor a tabela pod nim troche jaśniejszy.
Panie kolego szanowny.. Juz panu na GG mówiłem, że jak pan chcesz skopiować to co ja mam na stronie, to weź pan se zajrzyj w żrodło. Jeśli sprawia panu problem dotarcie do mojego css, to proponuje poczytać trochę. Właśnie za to dostałes ignora na GG. Co tydzień wklejałem Ci link do kursu HTML a ty po miesiącu się mnie pytasz jak link zrobić. To już nawet nie jest śmieszne.

Co do zmiany atrybutów - chodzi "mu" prawdopodobnie o to, że (mogę się mylić) masz zablokowanego chmod'a. Jeśli mozesz telnetnij się (albo SSH) i sprawdz bezpośrednio z shella. Atrybutów nie da sie np. zmienić, przy niektórych rodzajach PROXY. (Np. mój służbowy Squid).
NeT
no dobrze tp jaki kurs css byś polecił scanner albo na jakiej stronie się znajduje

Co to znaczy , że mam się telnetnąć do SSH??
scanner
Nie, no ja nie mogę... Nawet moja cierpliwość ma swoje granice. Zajrzyj do cholery do archiwum wiadomości na swoim GG. ja to zrobiłem i znalazłem:
Kod
[2003-02-20 13:35:33] <scanner>

http://webmaster.helion.pl/kurshtml/indeks/indeks.htm
Pokazywałem Ci ten link od kilkunastu dni.
To się robi żałosne.

Co to telnet? Pierwszy link z googla: http://www.magsoft.com.pl/tajniki/jak_telnet.html
SSh to w skrócie szyfrowany telnet.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.