Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupię bardzo prosty skrypt :)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
Xorex
Witam - chciałbym zakupić bardzo prosty skrypcik działający w taki oto sposób:

W pliku.txt zapisanych jest 300 słów, zadaniem skryptu jest po naciśnięciu przycisku losuj wylosowanie jakiegoś słowa, słowo wylosowane pokazuje nam się na stronie. Zostaje w pliku, ale nie może być drugi raz już wylosowane. Proszę o napisanie czy ktoś by się podjął i ewentualnie jaka cena smile.gif
ayeo
100zł
hwao
99zł
- Dodatkowo gwarantuje wsparcie dla polskich znaków - kodowanie UTF8
wookieb
101, sygnuje moim podpisem + gratis dziękuję na koniec.
emajl22
98 zł
dr_bonzo
1000zł i 3 miesieczna gwarancja.
Przy 3 i wiecej licencjach na ten skrypt udzielam rabatow od 20% do 50%.

Czemu taka cena? Pracuję na profesionalnym sprzęcie i profesionalnym oprogramowaniu. I chcę kupić iPada 2.
darko
Witam
Podejmę się zlecenia. 3333.33 zł. Dożywotnia gwarancja.
Zapomniałem dodać, że to wersja deweloperska obejmująca 30 licencji. Na zakup kolejnych sztuk licencji udzielę rabatu w wysokości 30% Oferta ważna do godziny 16:30
pyro
A wam o co chodzi?
TheSnake
Ja pierwszą licencję sprzedam całkowicie za 0zł!* Jedyna taka okazja!

* Pod warunkiem wykupienia 5 licencji (1 licencja = 99 zł)
everth
Koszt licencji to 30 zł (10 gr/słowo). Licencja pozwala na na 1000 losowań po czym wymaga przedłużenia. Przedłużenia dokonuje się wysyłając smsa na nr 79666 (koszt ~ 10zł czyli tylko 1gr/losowanie!). Jak widać forma rozliczenia jest wygodna dla klienta i gwarantuje ciągłe wsparcie techniczne. Szczegóły na PW.
wookieb
Prawdziwy biznesmen smile.gif
greycoffey
69zł i jednodniowy (z możliwością przedłużenia) darmowy* support biggrin.gif

* Za jedyne 6.66zł za dzień.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.