Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlece] Wykonanie skryptu/strony informującego o rezerwacji miejsc
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
gados82
Witam

Potrzebuje strony internetowej która będzie informaowała o rezerwacji na dane miejsce na trybunie

Strona powinna się składać z dwóch modułów

1 moduł klienta

Tylko przeglądanie trybun

2 moduł sprzedawca administrator

Zaznaczanie poszczególnych miejsc kolorem np. czerwony zajęty, niebieski rezerwacja.

Cała filozofia systemu ma być taka że administrator ma mieć możliwość zmiany kolorów poszczególnych miejsc on-line tak żeby klient wiedział w danej chwili jakie są miejsca wolne jakie zajęte a jakie zarezerwowane.

Grafika

Model trybuny jest już wykonany jak i zbliżenie na każdy sektor
Wygląda tak

Uploaded with ImageShack.us

Klient i sprzedawca mają mieć możliwość kliknięcia na każdy sektor i wtedy ma im się otworzyć taka strona

Przykład kliknięcia na sektor R

Uploaded with ImageShack.us

Temin mnie goni do końca tygodnia
Proszę o przesyłanie propozycji cenowych i terminu wykonania na maila gados82@o2.pl. Jestem cały czas on-line więc szybko odpowiem
gados82@o2.pl

NIEKATUALNE!!
celbarowicz
Podobny skrypt-(demo bez grafiki,tranzakcji itp...)na-> poznam4.yoyo.pl.
gados82
Dziękuje za zainteresowanie pracą.
Jak już pisałem ogłoszenie niektualne ale niestety trafiłem na oszusta

Kamil Webeo webeos2008@gmail.com

koleś dał fajną cenę fajny termin.
Wpłaciłem mu zaliczkę (nie dużą) i słuch po nm zaginął. NIe chodzi tu o zaliczkę lecz o czas zmarnowany.
Było wiele ofert od was ale wybrałem pechową najgorszą w tym roku muszę obejść się bez stronki ale ogłoszenie będzie od pażdziernika jeszcze raz wywieszone i nie będzie żadnej zaliczki będzie przygotowana umowa zlecenie, mogę powiedzieć ze zlecenie będzie wykonywane dla jednostki samorządowej

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
lobopol
Tak to jest gdy bierze się z "fajną" ceną i bez umowy. Tak z ciekawości co to znaczy "fajna" cena?
celbarowicz
No właśnie. Podaj cenę ,dokładne wymagania ,a może ktoś (kilka ktosiów) przystąpi do kastingu. Co myślisz o -> poznam4.yoyo.pl? Brak grafiki, ale to chyba nie jest problem.Sprawdzałem i toć to działa.
Vengeance
Tak to bywa gdy kierujemy się najniższą ceną
gados82
Koleś chciał 130zł
Wpłaciłem mu kaucję 30zł i proponowałem umowę zlecenie bo reprezentuje jednostkę budżetową i tam tylko za umowę może być.

Kierowałem się najniższą ceną i w sumie dobrze bo jak bym komuś wpłacił 300zł lub 500zł i dostał wałek to by bolało. Najbardziej szkoda mi terminu który się zawalił przez frajera. 30zł to jest pikuś.

Oferta będzie ponawiana pewnie za rok.

a tym czasem system robi firma która zrobiła system dla http://www.bilety.zamek.malbork.pl

Stronka miała być robiona na http://magicmalbork.pl/

Pozdrawiam

pyro
130 zł to wcale nie jest fajna cena.
lobopol
Nie ma co się dziwić, ja za mniej niż 1500 na takie coś bym nie zerknął (sorry deadline tydzień to stawka sporo rośnie). Przed podpisuję się umowę i tyle.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.