Witam!

Szukam osoby która będzie chętna do napisania skryptu. Skrypt ten będzie miał za zadanie dodawać zakupione punkty do profilu użytkownika. Czyli ktoś z telefonem w dłoni wysyła sms za 2,44zł + VAT, podaje kod zwrotny na forum (bądź jakimś formularzu) skrypt sprawdza czy kod jest prawdziwy, jeżeli tak to dodaje do punktów użytkownika 20pkt.

Chodzi mi o pełną intergrację + logi + panel. Oczywiśćie wszystko musi się wyświetlać w profilu użytkownika + inne wodotryski. Do tego będę potrzebował jeszcze instrukcję instalacji ponieważ skrypt będę instalować na moich 4 forach + na nowych forach tematycznych które będę robił.

Ponieważ nie wybrałem jeszcze systemu płatności, to dobrze by było aby w panelu była możliwość wyboru płatności i wpisania swoich danych.

Jeżeli nie to skrypt żeby działał na dotpay i cashbill/

Budżet jaki mogę przeznaczyć na napisanie tego do od 40zł do 150zł
Jeżeli będzie potrzebna większa kwota to mogę negocjować i zwiększyć pulę budżetu.

pozdrawiam!

@bump

+ kontakt
509855169 budżet ok. 200zł

Jeżeli będzie łatwiej można również przerobić modyfikację http://area53.die-muellers.org/viewtopic.php?f=4&t=82
Zwiększam budżet do 300zł

========================================

Nie ważne smile.gif

Skrypt już posiadam i mogę go sprzedać za 100zł. Integracja z Ultimate Points + system weryfikacji kodów sms smile.gif