Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]zlecę sklep
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
xmen491
witam mam nie do końca zrobiony sklep mam panel administratora, produkty które są na stronie nie są w bazie danych, trzeba je przerobić aby były, po kliknięciu na kup produkt dodaje się do koszyka, chce dorobić w koszyku opcje zrealizuj i aby to zamówienie pojawiało się na stronie admina którą udało mi się zrobić (ma pojawiać się np że użytkownik jakiś tam kupił coś tam i obok opcja zrealizowano i jeśli kliknie się ją to w profilu użytkownika pojawia się że twoje zamówienie zostało zrealizowane). I w tym panelu administratora ma być możliwośc jeszcze dodania produktu do sklepu. na stronie zrobiłem sam logowanie i rejestracje. Projkt potrzeba mi dokończyć koniecznie na dziś. jc piszcie na gg 2476895, wtedy wyśle wam ten niedokończony projekt, moge zapłacić 100 zł
Hpsi
zly dział ...
pozatym w Ciemno raczej nikt ci tero nie ruszy, jak to jest zrobione jakieś informacje konkretniejsze?
teutates
Moze na zleceniach przez net lepiej, ale tam 100 pln to podejzanie duzo, lepiej 25 brutto ;-)
Mgorka
biorę napisałem na gg
peter13135
Cytat(Mgorka @ 9.06.2011, 12:10:42 ) *
biorę napisałem na gg

miło się czyta takie posty po wykonaniu zlecenia smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.