Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Studia Informatyczne
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kuboniek1
Na początku zaznaczę że wiem oczywiście że ten temat był wałkowany kilkakrotnie a może nawet dziesięciokrotnie ale wydaje mi się że mój problem jest inny, unikalny smile.gif a więc

za 2 lata podchodzę do matury i do egzaminu zawodowego ponieważ uczęszczam do technikum smile.gif i wiem jak mniej więcej wygląda rekrutacja na takie studia np. weźmy pod lupę Politechnikę Poznańską ? ( Teraz nie mogę tego znaleść ale kiedyś widziałem że liczy się jakoś tak W=0.5(J.Polski)+3.5(Matematyka)+1.5(J.Angielski)+0,5(Infa lub Fiza)

dlatego że chcę się tam dostać uczęszczam na kurs angielskiego żeby zdać maturę z angielskiego, korki z matmy a informatykę mam na rozszerzonym poziomie w szkole. i mam nadzieję że zdam na min.80% rozszerzenie z każdego przedmiotu oprócz J.Polskiego

i mam pytanie czy np. Liczą się oceny z GEO/PO/FIZ/BIOL i czy np. jedna trója z PO/itd może zaniżyć moje szanse dostania się na wysmażone studia?

Pozdrawiam smile.gif
Zyx
Nie jest unikalny, a nawet jeśli, to za pięć postów i tak nie będzie. Spodziewaj się świętej inkwizycji. Jak masz pytanie, zadaj je w już istniejącym temacie związanym ze studiami.
wookieb
W związku z powyższym zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.