Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] web studio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
slash^
Prosze o ocene/sugestie na temat ponizszego lay'a, wszelkie komentarze mile widziane:

LAYOUT
LAYOUT2
kicaj
No duzo to do oceny nie ma, ale:

- klawiatura w tle mnie juz nudzi
- przeznaczasz tyle miejsca na banner reklamowy!?
- niewykorzystane miejsce po lewej stronie
- czcionka chyba zbyt wielka jesli chodzi o tresc obok miejsca na foto
+ ciekawe logo

Ocena: 3/10

To tylko moje skromne zdanie blink.gif
Jabol
a mnie się podoba. Przynosi mi na myśl pamięć o starych monitorach o niskiej rozdzielczości i małej różnorodności barw, powiedziałbym jeszcze, że klimat troszkę z gier dosowych. Wiem jak to brzmi, ale mi się to naprawdę podoba!
8/10
carramba
gsh niech mnie ktos zabije, ludzie zanim zaczniecie cos takiego umieszczac do oceny moze ktos sie wysili i obejrzy strony innych i sam oceni czy wogole warto komus taka praca zawracac glowe ... sorry za ostra wypowiedz ale przy takim poziomie nie moglem sie po prostu powstrzymac
slash^
Cytat(carramba @ 2004-06-20 18:37:30)
gsh niech mnie ktos zabije, ludzie zanim zaczniecie cos takiego umieszczac do oceny moze ktos sie wysili i obejrzy strony innych i sam oceni czy wogole warto komus taka praca zawracac glowe ... sorry za ostra wypowiedz ale przy takim poziomie nie moglem sie po prostu powstrzymac

jezeli tak uwazasz to napisz co Ci tak przeszkadza i sie nie podoba, bo z tej wypowiedzi nic nie wnioskuje, jak kogos krytykujesz to podaj argumenty, a nie ze jest *** i wypad z tym....

jak ktos ma sie wypowiadac w ten sposob, to niech lepiej odpusci bo nic nie wnosi do dyskusji...
kicaj
slash^: masz racje, ale nie musisz sie unosic i trzymaj poziom na forum smile.gif

Proponuje ostrzezenie dla slash^
slash^
Troche zmian zaszło: updated
kicaj
hmmm teraz dalbym maxa, ale nie o to tutaj chodzi smile.gif
Fajnym zdjeciem nie przyciagniesz smile.gif

P.S. Zaraz posypia sie punkty smile.gif np. 11/10 tongue.gif
majesik
Nie no 2 wersja jest lepsza od 1 poznieważ przyciąga oko - szkoda tylko ze w dolny lewy rog strony :/ a przecież nie o to chodzi aby ciałem (zdjęciem) przyciągnąć klientów tylko treścią i przyjazną grafiką dla oka ... dużo nie wykożystanego miejsca ... ale chyba lepsze te barwy niż wtedy ja miałem (te plażowe) ;P

2/10

1. + Miłe dla oka (barwy dobrze dobrane)
2. + fajne logo smile.gif acclaim ----- web studio smile.gif
3. - klawiaturka troche za bardzo rozmazana

Takie jest moje zdanie.

Dopisałem: aha i ten lay wyglada troche jak z darmowych szablonow sad.gif a przeciez dla web studia nie powinno miec takich przeblyskow ?
Sh4dow
Gafika, chodzi o zdjecia w tle, sa ladne, ale ogolnie poziom bardzo niski.
Takie kolorowe tlo nie pomaga w czytaniu textu. Strona ogolnie biedna, nie ma nic co przyciaga oko. No moze poza ta ladna pania w 2 layoucie. Ocena to 2/10.
Jako webstudio to napewno nie jest dobra reklama
PMadej
linki niedziałają ... zamykam do czasu poprawienia ich wyślij mi na PW poprawione lub wyedytuj swoje posty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.