Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS] Strona się krzaczy - pomocy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
przemek89k
Hej,

jestem początkującym webmasterem i tworzę sobie szablon strony wykorzystując CSS.
Stronę znajdziecie pod adresem : http://uslugi-stolarskie.firmowo.net/index.html - trzeba zamknąć reklamę aby wszystko było ok (kliknąć X) - nie zwracajcie także uwagi na tą ramkę białą po prawej stronie - to tymczasowe wink.gif

Chodzi mi o to, że strona dobrze wygląda w Firefoxie natomiast sypie się pod IE - chodzi mi o menu na górze - w Firefoxie jest ono dobrze skomponowane, natomiast w IE jest ono w innym miejscu - trochę wyżej itp.. - dlaczego tak się dzieje ?
Dlaczego moja strona się rozjeżdża ? Jeżeli ktoś może zaglądnąć w kod to proszę o pomoc.

PS: I jeszcze takie pytanie - dlaczego ta reklama co się wyświetla przesuwa moje menu w dół ? Przecież to menu powinno być na stałe osadzone na stronie a nie ruszać się w takt reklamy ...
CuteOne
IE źle obsługuje margin i padding. Stwórz oddzielne style dla tej przeglądarki
perseus
Wiesz co, nie obraź się, ale czy to jakims generatrem pisałeś? W BODY jakies wykręcone ID 70e9dbe24ba303f2d25ac34d3ae945c5. Mam inną radę zacznij może od czegoś niezgodnego z ze standartami i zamiast DIVów użyj tabel.. Wiem, że wielu mnie skrytykuje, ale każdy od tego zaczynał.
przemek89k
Hmm... ja tam nie widzę żadnego id dla body - być może to kod tej reklamy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.