Cytat(lobopol @ 8.11.2011, 21:37:33 )

Muszę przyznać, że całkiem ładny lay. Jak z planowaną "interakcją" typu hover nad linkiem (pokolorowanie tej szarości przy najeździe raczej miły efekt by robiło) .itp? Przydałoby się się również jakieś zaznaczenie w menu aktywnej strony.
Na stronie głównej jednak coś bym jeszcze umieścił w stylu boksik z textem z prawej strony.
W galerii dałbym również pod tym dużym zdjęciem dałbym mini galeryjkę dla szybszej nawigacji. Bo całość galerii to jedno zdjęcie strony, czy te mniejsze obrazki to część galeryjki czy część prezentowanej strony?
Ps. Czas dorwać jakiegoś grafika do zrobienia własnego portfolio

Interakcja będzie na hover to przeskakiwanie białego napisu w górę (tak, że znika całkowicie), a na jego miejsce wpada jakiś inny kolorek (jeszcze nie wiem jaki). Aktywna podstrona będzie zaznaczona również tym "nie wiem jakim" kolorem. Na razie odstawiam na bok ten projekt, trzeba trochę pieniędzy zarobić

Obrazek w galerii jest całością prezentowanej strony (nad którą zresztą teraz siedzie

). Nad miniaturkami się zastanowię, myślę, że przydadzą się przy większej ilości projektów i ułatwią nawigację.
Zastanów się czy samemu czegoś nie zrobić, mnie nie stać było aby kupić layoutu i postanowiłem zrobić sam. Jak na pierwszy raz myślę, że może być, bez szału ale jest