dr_NO
13.01.2012, 13:10:40
Hejka

Co sądzicie o logo dla bloga kulinarnego? Nie wiedziałem jak ugryźć temat szafranu, myślę że wygląda nie z gorsza

maziajki to oczywiście pałeczki szafranu


dzięki

// a szafran wyglada tak:
dstp
13.01.2012, 13:13:20
troche paintowato
3/10
Fifi209
13.01.2012, 13:56:53
Czcionka okropna, samo logo też nie odzwierciedla tego co ma odzwierciedlać.
1+/10
ShadowD
13.01.2012, 14:40:18
Popatrz na fotkę jaką nam dałeś, jest genialna - wykorzystaj to, może na czarnym tle?
To co nam zaproponowałeś jest raczej słabe, czekamy na dalsze wstawki. ;-)
*Zaintrygowało mnie to zdjęcie.
phpion
13.01.2012, 14:44:50
Nieczytelne co w przypadku logo jest niedopuszczalne.
Damonsson
13.01.2012, 19:18:32
Zgadzam się, poczułem się jak przy przepisywaniu captchy ;P
konole
15.01.2012, 12:00:09
Cytat(Damonsson @ 13.01.2012, 19:18:32 )

Zgadzam się, poczułem się jak przy przepisywaniu captchy ;P
Tak jak ja przy tym:
kujawska
15.01.2012, 20:45:56
Pewnie tak jest.
a szafran wyglada tak:
wg Wikipedi
"Szafran barwi potrawy na żółto. Zbyt duża ilość szafranu sprawia, że potrawa staje się gorzka. Szafran najczęściej stosuje się do przyprawiania ryżu, owoców morza, zup i ciast. Dobrze komponuje się z bazylią i oregano. W Polsce sławne były ongiś tzw. „baby szafranowe”, czyli drożdżowe puszyste ciasta zabarwione na żółto szafranem.Jako afrodyzjak stosowany był przez Asyryjczyków, Fenicjan, Greków, Arabów, a nawet Brytyjczyków, którzy od XIV w. hodowali go w Saffron Walden."
W tej sytuacji trudno podważyć Twój wkład w obrazową definicję szafranu.
bim2
17.01.2012, 23:37:15
Wygląda jakby trantitle ci wpierniczyły część grafiki. Obgryzione logo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.