Witam Was bardzo serdecznie!
Na początek chciałbym poprosić moderatorów o wyjaśnienie zasad panujących w tym dziale, przeczytałem przypięte tematy i napisaliście tam: Nie dajemy pod ocene for dyskusyjnych (chyba że layout lub mod). Ja skrypt forum wykonałem samodzielnie, i pytam coś takiego mogę tutaj opublikować. Również nie można reklamować czegokolwiek, co jest trochę trudne gdy dajemy link do swojej strony. Ale mam nadzieję że nic mi się nie stanie.
Programowaniem zajmuję się od grudnia 2009 roku, robiłem gry w ,,Game Makerze". Potem przestałem, i czasami bawiłem się HTMLem, aby początku ostatnich wakacji rozpocząć swoją przygodę z PHP. W listopadzie 2011 postanowiłem że spróbuję zrobić jakiś większy projekt. Zabrałem się za robienie uploadera plików. Można było sobie tam założyć konto logować się i dodawać pliki. Znudziło mi się, więc zrobiłem forum do którego dołączyłem opcję wysyłania plików. Ciągle je ulepszam i wprowadzam nowe rzeczy. Niestety nie mam pomysłu jak wypełnić to forum działami, więc prezentuję raczej tylko system.
Proszę klikać w poniższy link:
Prosiłbym żebyście bardziej oceniali skrypt niż layout ponieważ został on zrobiony żeby był jakikolwiek.
Pozdrawiam Marcin Wieczorek