Cytat(erix @ 31.01.2012, 21:59:47 )

Nie. Od takich rzeczy jest generated content, nie śmieć w markupie.
Ale to nie działa na wszystkich przeglądarkach. Chyba że dalej nie kumam. Chodzi o
.foo:after {content: "bar"}
?

Nie musiałem się specjalnie przyglądać, żeby to dostrzec. Sory, dajesz pod ocenę, to pod ocenę.
Erix, źle mnie zrozumiałeś

Bardzo się cieszę z każdej uwagi i konstruktywnej krytyki.
Tylko, że zgodnie z
zasadą Pareto niektóre błędy nie są dla mnie błędami. Spoko można je naprawić ale zabierają czas a nie wpływają znacząco na jakoś produktu. Nie chcesz mi chyba powiedzieć że sam fixujesz wszystko, wszystko? ;>

Cytat
Pozostawiłem tak bo tam w zamierzeniu mogę być inne rozmiary ale przecież można nadpisywać stylami lokalnymi
Po co?
Po to żeby np. w jakiejś podstronie zrobić ten kontener na 700px a nie 500px, ale tak jak mówię, rada jest dobra i zastosuje się do niej ;] W takich wypadkach będę nadpisywał te style, stylami lokalnymi.

Owszem, telefony i tablety.
Już tłumacze dlaczego napisałem "tylko nie mówcie że telefony". Bo i tak jeśli by to działało to przeglądanie tej strony (jak i każdej innej nie spersonifikowanej pod ten target urządzeń) jest bardzo, bardzo uciążliwe. Jeśli jest wersja strony specjalnie pod mobilki (aka tablety), jest super, chowa Ci się pasek adresu, nie masz połowy zbędnych rzeczy, nawigacja jest zupełnie inna ect. W innym wypadku, no sorry, ale wchodzisz na telefonie na stronę bo musisz, bo musisz coś sprawdzić, bo chcesz to sprawdzić o pół godziny wcześniej jadąc autobusem do domu.