Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: komercjalizacja
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
itsme
Witam wszystkich,

W związku z przejęciem forum łącznie z adresem php.pl od dnia 15 kwietnia 2003 wszystko co jest pod adresem www.php.p zostanie skomercjalizowane (my na to nie mamy wpływu sa bardzo duże naciski ze strony sponsora, który chce odzyskać zainwestowane pieniądze).

Z czym się to wiąże:
- dostep do forum bez zalogowania się będzie niemożliwy,
- abonament roczny 20 zł do forum - w pakiecie możliwość napisanie 30 nowych tematów oraz 100 odpowiedzi
- każdy dodatkowy post można uzyskac poprzez wysłanie sms-a na nr 7575 z trescia POST koszt 9 zł + VAT (10 dodatkowych postów)

W związku z powyższym proszę o udzielenie informacji czy nie będzie Wam to przeszkadzać, czy forum na tym nie straci oraz jak wam się podoba pogoda w dniu 1 kwietnia.
Cod
Pogoda piekna biggrin.gif
wassago
tez to slyszalem tyle ze ok 25 zeta za 30 postow i 100 odpowiedzi.. przykto ale no trudno sie mowi, musz jakos zarabiac:( ale coz z tego co mi koles powiedzial cena bedzie sie utrzymywac taka az do nastepnej podwyzki:/ szkoda...
LeWaR
Dobre :!: Dawno się tak nie uśmiałem laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A poza tym świeci słońce i jest gut :!:

pozdrawiam
LeWaR
DeyV
A ja chce sie dowiedzieć, czy są planowane jakieś zniżki dla najczęsiecj piszących? A może jakis pakiet promocyjny?
np. do każdego topicu 2 mądre odpowiedzi gratis? Co wy na to?? winksmiley.jpg
Cod
Napisales, ze aby powiekszyc limit postow, trzeba wyslac SMSa, a co ja mialbym zrobic, jak wykorzystalbym aly limit i chcialbym go powiekszyc, a nie mam komorki... sad.gif
DeyV
Można wykorzystać piwnicę, strych, lub kibelek na dworze. W końcu substytutów komórki jest wiele...
jucholk
hahahahahahaha smile.gif
Świetny żart - i Słoneczko pieknie świeci!!
Sir Blade
taa u mnie na podhalu tez slonce ostro operuje winksmiley.jpg

ja natomiast informuje, ze kazdy moj post warty jest 1 PLN. Zatem Itsme jak Ci przeslac moj numer konta?? via sms questionmark.gif smile.gif
lisu
Myślę, że płatne forum spowoduje brak takich bezsensownych postów jak ostatnio. Inną sprawą jest, że ograniczenie liczby postów do 30/100 jest pomysłem i duża część użytkowników przeniesie się na inne fora.
itsme
Cytat
Myślę, że płatne forum spowoduje brak takich bezsensownych postów jak ostatnio. Inną sprawą jest, że ograniczenie liczby postów do 30/100 jest pomysłem i duża część użytkowników przeniesie się na inne fora.

lisu czytaj uwaznie i wez pod uwage ze dzis jest 1 kwietnia - wszycy klamia i to beszczelnie prosto w oczy wlepione w monitor
Sir Blade
hehe dal sie chlopak nabrac winksmiley.jpg
scanner
buehehehehehhehehohohohihihihhhahahhahha....
Ale sie uhahałem.
A na poważnie, to w skrajnym przypadku proponowałbym raczej dobrowolne składki a nie jakies limity.
lisu
Zdaję sobie sprawę, że nie wierzycie, ale zamiast mi pomóc podtrzymać poważny ()ton wypowiedzi wy mi tutaj psujecie cala koncepcje.

Poza tym trwaniem w takim klamstwie dosyc dlugo pozwolilo mi pozniej na duzy ubaw dzisiaj (eh to chyba prawda o tych blondynkach), ale to juz na Hydepark raczej sie nadaje.
KaMeLeOn
Cytat
- każdy dodatkowy post można uzyskac poprzez wysłanie sms-a na nr 7575 z trescia POST koszt 9 zł + VAT (10 dodatkowych postów)...

Zgodnie z cennikiem komórkowych usług telekomunikacyjnych, za SMS'a na numer 7575 płaci się 5 zł + VAT...
Gdzie 4 zł questionmark.gif?

Czyżby sponsorem był URZĄD SKARBOWY, albo ZUS questionmark.gif?

biggrin.gif
itsme
a teraz cos co Was ubawi a z oczywistych powodów nei chcialem o tym wczoraj pisac.

Otoz itsme wczoraj (1 kwietnia) skonczyl 29 lat (to nie jest zart) i dzis ma ogromnego KACA !!! A wyskoczylem tylko na 15 minut po pracy na 1 piwo smile.gif)

ok wracajac sprawy jutro ten temat zostanie przesuniety do Hydeparku
LeWaR
Cytat
a teraz cos co Was ubawi

hehehe, pogadamy za rok !

pozdrawiam młodego 30 latka...

LeWaR

p.s. będziesz się wtedy czuł jak ja dzisiaj smile.gif
DeyV
A ja myślałem ze programiści nie dożywają tego wieku, i zostawiają po sobie nie całkiem piękne ciała w wieku 25 - 27 lat aaevil.gif
rzseattle
No nie panowie bez jaj,,, przeciez to forum straci sens gdy bedzie platne,,, a jesli tak naprawde sie stanie to rzeczywiscie lato, slonko od monitora trza odejsc.
itsme
Cytat
No nie panowie bez jaj,,,  przeciez to forum straci sens gdy bedzie platne,,, a jesli tak naprawde sie stanie to rzeczywiscie lato, slonko od monitora trza odejsc.

jestes 2 osoba ktora dala sie nabrac smile.gif)) - nie martw sie nie bedzie platne forum
Cod
Cytat
nie martw sie nie bedzie platne forum

Jak to nie będzie?! A ja już wszystkie pieniądze zebrałem! I co ja teraz z nimi zrobie? :?: :!: laugh.gif
itsme
moj nr konta to: 12704555-440024-111-01 PEKAO SA O/Koszalin smile.gif)
mazy
taa.. w takim razie po co pisać komuś odpowiedzi?

ps. nie wysyłasz 3 postów i masz browarek biggrin.gif
Cod
Cytat
moj nr konta to: 12704555-440024-111-01 PEKAO SA O/Koszalin smile.gif)

Dobre, dobre biggrin.gif.

A na co przeznaczysz moje pieniądze? :wink:
itsme
na koszulki z php tak jak Te dwie panie gdzies w *.jpg w Hydepark-u winksmiley.jpg
Cod
Widziałem tego jpg'a biggrin.gif. Może kupimy sobie takie koszulki razem z panienkami? smile.gif
itsme
ok wszystko idzie do Hydeparku bez pozostawienia kopii
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.