Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS] Wyśrodkowanie strony do lewej
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
otik00
Witam.
Kupiłem sobie jakiś czas temu skrypt demotywatory, postawiłem stronę (www.dogburger.pl).
Ostatnio coś się stało i na IE (najnowszy), strona jest wyśrodkowana do lego brzegu. Na wszystkich innych przeglądarkach jest normalnie na środku.

Czy może mi ktoś powiedzieć co musze zmienić, żeby na IE, znowu była na środku, całość się po prostu rozjerzdża jak ktoś coś chce dodać, itp.

Dzięki za odpowiedź.

Marek
Johnas
hmm... bez kodu nikt nic nie zdziała. To nie jest strona z wróżbitami Maciejami wink.gif
otik00
Czuli muszę wkleić Wam tutaj kod style.css ? czy jakiś inny? Nie jestem obeznany z tą tematyką, więc proszę się nie nabijać jakby co z głupich pytań smile.gif
jimmyzch
na glownym contenerze powinno byc margin: 0 auto; jesli ie wywala bledy to zrob text-align: center; na glownym i dodaj wewnatrz jeszcze jeden w srodku i dajesz text-align: left;

<div style="text-align: center;">
<div style="text-align:left;">
CONTENT
</div>
</div>
otik00
Wstawiłem te style.css : https://rapidshare.com/files/844978615/style.css

przemo191
Tu wstaw style w znacznik... Nikt nie będzie zaglądał do ciebie po jakiś linkach na rapida.
jimmyzch
nie musisz wysylac stylu bo podales link do strony wiec kazdy sobie wyciagnie, zrob tak jak Ci pisze dodaj te 2 linijki kodu zaraz po <body> i zamknij divy przed </body>

otik00
Wstawiłem te formuły do pliku : header.php, bo tam mam <body> i niestety dalej się do lewej robi ...
Damonsson
Daj do

body {
text-align: center;
}

i miej wyjeeane wink.gif

Swoją drogą 5zł bym za to nie dał.
otik00
Dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.