Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Lista leków refundowanych
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
pablo_83
cześć wszystkim,
prosiłbym o ocenę/opinie na temat mojej strony z listą leków refundowanych i nie tylko. Leki refundowane.

Strona już trochę istnieje od około połowy stycznia, (dorobiłem się ponad 20 tyś odwiedzin, chyba nieźle).

Stronę stworzyłem sam w oparciu o swój autorski CMS. Layout strony jest darmowym szablonem, dlatego szczególnie prosiłbym o wyrozumiałość (jakieś rady) w tym temacie, niestety mój zmysł estetyczny pozostawia wiele do życzenia.

Strona także pozycjonowana przeze mnie (żmudne zajęcie) udało się osiągnąć 1 pozycje w paru frazach - może być aktualnie pierwsze lub drugie miejsce często się zmienia.

Funkcjonalności:
- wyszukanie leku refundowanego -> pokazanie szczegółów wybranego specyfiku
- wyszukiwanie zamienników -||-
- komentarze i opinie
- artykuły
- (wszystko moderowane z poziomu CMS)

Technologie:
PHP
MYSQL
jQuery, ajax

Proszę o wszelkie opinie na temat strony.
Substr
U mnie na Operze 11.62 górne menu jest całkowicie nieklikalne.
pablo_83
niestety, wiem o tym problemie :/
borykam się z nim od jakiegoś czasu, nawet pisałem tutaj na forum o tym nikt nie potrafi znaleźć przyczyny tego, strona była zmieniana nawet z xhtml na html 4 co też nic nie zmieniło.

Za niedługo planuję zmianę layoutu, mam nadzieję że wtedy problem zniknie.

na razie użytkownicy opery (w niektórych wersjach) muszą skorzystać z innej przeglądarki.
r4xz
  1. .header {
  2. background: url("http://refundowaneleki.pl/application/views/szablony/images/header-bg.jpg") 50% 0px repeat-x transparent;
  3. border-bottom: 1px solid #656767;
  4. height: 195px;
  5. margin-left: -3600px;
  6. overflow: hidden;
  7. padding-left: 3600px;
  8. }

po kiego grzyba ten margin i padding (główny winowajca)? jaki w tym zamysł był?
mls
Merytorycznie serwis ciekawy. Wizualnie niestety porażka. Nieczytelne to to i nieintuicyjne.
pablo_83
@r4xz dzięki wielkie, wywaliłem margin i padding i pod operą już działa.
jak pisałem szablon nie jest mojego autorstwa a sam nie potrafiłem znaleźć rozwiązania tego problemu teraz jest ok.

@mls - co konkretnie wg Ciebie nie pasuje?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.