Od jakiegoś czasu tworzę stronę, która będzie motywowała i pomagała ludziom osiągać ich cele i marzenia. Pierwsza wersja strony spotkała się z dużą krytyką, ale nie poddałem się.
Stronę kompletnie przerobiłem, zainwestowałem trochę pieniędzy, trochę więcej pracy i powracam

Strona jest w wersji beta, zostało mi jeszcze kilka rzeczy do poprawienia ale jest już funkcjonalna.
Ogólnie co daje strona:
- pomaga w dobrym sformułowaniu celu
- udostępnia panel pracy nad celem, możemy dodawać aktualizacje, spostrzeżenia naszej pracy nad celem (taki dziennik rozwoju)
- motywuje do osiągnięcia celu (odlicza czas w dniach)
- przypomina mailowo o naszym celu, jeżeli przestaliśmy pracować nad nim
- daje dostęp do poradników (obecnie ich jeszcze nie ma ale katalog już działa)
System jest tak stworzony aby powstała społeczność ludzi którzy pracują nad sobą i swoimi marzeniami. W systemie istnieje ranking użytkowników (punkty się dostaje za swoje cele, polecenia użytkoników, dodawanie poradników do bazy). Oprócz rankingu ciekawą opcją są profile użytkowników, na których możemy przykładowo zobaczyć nad jakim celem dany user pracuje (jeżeli oczywiście zezwoliłna to - opcja cel anonimowy on/off).
Adres strony: www.badzlepszy.pl
Konto testowe:
email: test@test.pl
pass: test
Udostepniam konto testowe ale zachęcam do rejestracji i korzystania z serwisu

Chciałbym abyście powiedzieli co ogólnie o tym myślicie? Co się podoba, co nie podoba? Co myslicie o projekcie?