Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Layout pod portfolio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
adrianozo
Witam wszystkich użytkowników.
Chciałbym się zapytać co sądzicie o tym layoucie pod portfolio.
Nie jest to moja praca, ale dla mnie zrobił to grafik. Mnie osobiście czegoś tam brakuje i ogólnie coś nie bardzo mi się to widzi. Dajcie może jakieś podpowiedzi/wskazówki co poprawić(wyszczególnienie) i ewentualnie przekaże mu tą informacje.

Z góry dzięki za pomoc smile.gif
!*!
Kod
ale dla mnie zrobił to grafik

Bardzo pijany, albo początkujący. Szału nie ma, okno jest za małe, tło za bardzo daje po oczach, a menu za duże.
crazy191
Tak szczerze. Tam nie ma nic dobrego.
Dobra rada - zmień grafika.
Lion_87
Jak już to jako tło zrobić te przyciemnione kółka niż jak by miały być same białe. Było by bardziej delikatnie. A tak reszta to dosyć prosto a tym bardzej sam content.
Lorum3
Tragedia.
ShadowD
Niech grafik zmieni zioło lub Ty zmień grafika! ;]

Patrząc na całość ma się wrażenie że jest zmniejszona na poczet pokazania Ci tego, ale za chwilę człowiek patrzy na menu i myśli sobie że jest za duże więc jak je powiększymy to zrobi się krowiaste. ;] Nie komentuję dziwnego efektu tak jak w tych obrazkach statycznych które dają iluzję poruszania się - mam ten efekt u Ciebie na stronie przez co nie da się czytać bo tło daje po oczach strasznie!Ponadto wszystko jest krzywe mam wrażenie, nie wiem co to za grafik, ale ja bym za to nie zapłacił i szukał kogoś nowego, to się nie nadaje do pokazania nikomu jak bym coś takiego namalował (jestem koderem nie grafikiem) i miał bym pokazać to komuś wolał bym oddać zlecenie.

Ogólne na up powinno być Twoje logo a nie napis "p...f...", z resztą nie ma co pisać o tej pracy po prostu do zmiany w całości, nie ma tutaj nic na poziomie by budować na tej podstawie coś nowego.

Ps. Twoja obecna strona nie jest najlepsza, ale przynajmniej da się na niej coś przeczytać - pomijam sypanie błędem "Not Found" i co za tym idzie brakiem czegoś do poczytania, ale jak by było to by się dało przeczytać. ;]
phpion
Cytat(adrianozo @ 5.06.2012, 21:15:23 ) *
Nie jest to moja praca, ale dla mnie zrobił to grafik.

W tym dziale dajemy do oceny tylko i wyłącznie własne prace. Temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.