Cytat(mls @ 11.06.2012, 15:57:31 )

Wszystko fajnie, ale taki mały OT - 3€?! Takie coś powinno być darmowe.
Typowe podejście początkującego programisty - zrobić aplikację która właściwie nic nie robi, i brać za to dużo za dużo. Takich aplikacji jest w AppStore wiele i raczej nie są zbytnio popularne. Powiem więcej - nie są wcale popularne. Standard dla tak prostych aplikacji, jeśli już muszą być płatne, to najniższa możliwa opcja - 0,99$/0,79€.
1. Sory, ale nie jestem początkującym programistą, ok?
2. Mylisz się, takich aplikacji nie ma na Mac App Store wiele. Powiem więcej, przeszukałem wszystkie tajmery na MAS i żaden nie był odpowiednio zaprojektowany do tego konkretnego celu tak jak być powinien. Serio, ani jeden. Diabeł tkwi w szczegółach, które ciężko przedstawić w kilku słowach i na kilku obrazkach i zdawało by się, że każdy Makowicz zdaje sobie z tego sprawę.
3. Nie wiem czy zauważyłeś, ale ceny na MAS (szczególnie aplikacji w kategorii Productivity) znacznie różnią się od tych na iOS-owym App Store.
Sorki za ostrzejszy ton, zwykle bardzo sobie cenię każdy feedback, ale ten tekst: "Typowe podejście początkującego programisty" był trochę nie na miejscu.
— radex.