Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Krzesło biurowe
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Szymciosek
Jakich krzeseł używacie podczas programowania i spędzania dużej ilości czasu przy komputerze ? Krzesło, na którym można się wygodnie i solidnie oprzeć.
Co sądzicie np o takim: http://allegro.pl/fotel-biurowy-krzeslo-bi...2450196038.html ?
pedro84
Na pewno tego badziewia nie bierz. Szwagier ma, teściowa ma, ja osobiście na nim nie siadam.

Ja mam... no właśnie, kupione w małym sklepie. Stalowe ramy, wysokie oparcie, wszystkie regulacje i konkretny teleskop, przy swoich 100 kg wagi spokojnie siedzę i się kręcę. Jedna duża wada, kosztowało grubo ponad 1500 zł.
usb2.0
ja mam to krzesło - dość popularne zdaje się,
no i generalnie nie narzekam, może mogłoby się mniej odchylać oparcie bo czasem się jak na leżaku czuje:D
w swojej kategorii cenowej myślę że ok
tolomei
Witaj Szymciosek.

Nie bierz tego krzesła.
Mój tato sobie kupił takie do biura.
Nie nadaje się do pracy przy komputerze.
Już wolałbym jakiekolwiek inne.

Co do wyboru to nie pomogę.
Możesz szukać pod hasłem "krzesła ergonomiczne", ale nie licz na niskie ceny niestety...

Pozdrawiam smile.gif
Szymciosek
Nie wiecie czy jest możliwość zwrotu krzesła po np 2 dniach ? Bo jednak ciężko np iść do sklepu, posiedzieć 5min na krześle i stwierdzić, że to jest to dobre skoro w domu siedzę np 2h bez przerwy...
aleo
U mnie cała ekipa uzywa i sobie chwali, chodź ja z ergo max'a korzystam wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.