Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona pod radio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mateŁusz
A więc piszę stronę pod radio i chcę się Was spytać czy styl, wygląd strony nie jest naganny. Nie zwracajcie uwagi, że ostatni SS jest z Tibii.. brałem z poprzedniego projektu i ostatniego SS nie zmieniłem.
Layout tak samo, na początku były inne założenia.
Co do muzyki grającej to wziąłem pierwsze lepsze IP z eradia.net z darmowych serwerów, który ktoś właśnie wykorzystywał.

Kod może też nie jest teraz najlepszy. Na koniec będę go dopracowywać.
Powiedźcie czy Wam też się długo grafika ładuje to zrobię ją na .jpg biggrin.gif
Strona
Tuminure
Znacznik center jest przestarzały.
Do zrobienia menu warto wykorzystać elementy ul i li.
Czcionka "Walkway Rounded" się u mnie nie wyświetla. Prawdopodobnie u większości osób się ona nie wyświetli.

Ogólnie rzecz biorąc - nic ciekawego, pierwszy lepszy szablon wygląda tak samo.
mateŁusz
A jest możliwość zrobienia tak, aby korzystało z czcionki z FTP, a nie windows/font?
Wiem, że może i lepiej na ul li, nie chciało mi się bawić ;d
!*!
Co Ty dajesz do oceny? Jak to nie jest zrobione nawet w 3% ...

Zainteresuj się html5 i webfonts.
Posio
Tak to jest jak się chce zwiększyć przepływ osób na stronie. Wygląda szpetnie że szok. Na stronie na której brak wszystkiego (niema na niej nic oprócz błędów) Są 34 niezgodności z WC3.
Altec69
Tylko tyle ?
binprogrammer
Pseudo reklama, nawet nie zajrzy do tego tematu, a ta strona jest, jakby to powiedzieć - żałosna wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.