Do phpion
Cytat
...Dopiero za którymś klikiem zauważyłem, że przy "Produkt" można wyświetlić kolejny panel z treścią po kliku w prawo...
To są szczegóły, które dopracuje grafik...
Do IceManSpy
Cytat
...jak otwiera się na telefonach - fatalnie.
No na razie tak, wpierw chcę dopracować zdarzenia, żeby były 'intuicyjne', a następnie przygotować wersję mobilną.
Do Tuminure
Cytat
Klikam na tło i przeciągam je gdzieś - strona zaczyna wariować.
Drag&Drop. Strona powinna wrócić do poprzedniego położenia albo powinna pojawić się kolejna( lub poprzednia) podstrona.
Cytat
Zmieniam rozmiar okna - strona zaczyna wariować.
Moim zamiarem było, a w zasadzie jest - aby strona dopasowała się do aktualnych rozmiarów okna przeglądarki...
Cytat
Scrolluję sobie przez 15 sekund myszą - muszę odczekać jakieś pół minuty, aż strona skończy przewijać się tam i z powrotem.
Cenna informacja... Właśnie to poprawiłem...
Cytat
Strasznie nieintuicyjna jest część związana ze "stroną" prywatność.
Chodziło mi o to, że w niektórych państwach ta sprawa jest uregulowana aktem prawnym. Nie chciałem umieszczać tego linku w głównej nawigacji tylko w stopce serwisu i dlatego wyszły takie bohomazy...
Dzięki za odzew... Twoje sugestie są dla mnie bardzo (a nawet bez) cenne.
Do bim2
Cytat
Dziwnie to rozwiązałeś. Czemu nie ma normalnego scrolla i dopiero jak przewiniesz to dopasowuje ci strone?
Trochę tego nie rozumiem. Możesz to jakoś uściślić?
Do binprogrammer
Cytat
chore, ta strona nie dziala nawet poprawnie, nie intuicyjna, taka ... dziwna
Napisałem tego posta, ażeby popracować z doświadczonymi programistami właśnie na temat intuicyjności tej strony, bo prawdę mówiąc ja takiego doświadczenia jeszcze nie posiadam i są to dopiero podwaliny mojej drugiej strony interntowej...
Do ShadowD
Cytat
mój kasperski się bardzo zdenerwował
W zasadzie dzieje się tak, odkąd 'zrezygnowałem' z usług tej firmy... Nie żebym robił kryptoreklamę, ale ta metoda działa i chyba zmienię hostingodawcę!
Czekam na kolejne sugestie