Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SQL][PHP] Moduł Polecen Problem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
robert5555
Witam mam problem z modułem poleceń ponieważ próbowałem zrobić to z kolega korzystaliśmy z rożnych źródeł i nie działa nam link który dostaje gracz i ma sie nim reklamować oto sam skrypt php bez cms tylko ten link który gracz dostanie nie działa wygląda on tak " http://www.Domena.pl/REF1.reg "

1. <?php
  2. if(user_logged() !== 'yes') { set_info($lang['logged_if'], 'warning'); }
  3. else {
  4.  
  5. if(defined("PROFILE_INIT")) {
  6.  
  7. $u = get_user_data();
  8.  
  9. load_headline('logi');
  10.  
  11.  
  12.  
  13. echo'<div class="main-title">'.$lang['ref-whatis-title'].'</div>';
  14.  
  15. echo'<div class="row1">'.$lang['ref-whatis-value'].' </div><br>';
  16.  
  17. echo'<div class="main-title">'.$lang['ref-status-title'].'</div>';
  18.  
  19. $sql_row_no = safe_sql("SELECT * FROM ".$config['db_account'].".account WHERE ref='".$u['id']."' AND ref_status='no' AND status='OK'");
  20.  
  21. echo'<div class="row1">'.$lang['ref-count-no'].': <b> '.mysql_num_rows($sql_row_no).'</b></div>';
  22.  
  23. $sql_row_yes = safe_sql("SELECT * FROM ".$config['db_account'].".account WHERE ref='".$u['id']."' AND ref_status='yes' AND status='OK'");
  24.  
  25. echo'<div class="row2">'.$lang['ref-count-ok'].': <b> '.mysql_num_rows($sql_row_yes).'</b></div>';
  26.  
  27. $sql_row_ac = safe_sql("SELECT * FROM ".$config['db_account'].".account WHERE ref='".$u['id']."' AND ref_status='no' AND status='WEB_'");
  28.  
  29. echo'<div class="row1">'.$lang['ref-count-ac'].': <b> '.mysql_num_rows($sql_row_ac).'</b></div>';
  30.  
  31. $sql_row_su = safe_sql("SELECT * FROM ".$config['db_account'].".account WHERE ref='".$u['id']."'");
  32.  
  33. echo'<div class="row2">'.$lang['ref-count-su'].': <b> '.mysql_num_rows($sql_row_su).'</b></div>';
  34.  
  35. $zar = mysql_num_rows($sql_row_yes)*$config['ref-reward'];
  36.  
  37. echo'<div class="row1"><b>'.$lang['ref-total-reward'].' '. $zar.' SM</b></div><br>';
  38.  
  39. echo'<div class="main-title">'.$lang['ref-your-title'].'</div>';
  40.  
  41. echo'<center><input readonly="readonly" style="width:400px;" value="'.$config['site_url'].'REF'.$u['id'].'.reg"><br>'.$lang['ref-link-info'].'</center>';
  42.  
  43.  
  44. ################################################################################
  45.  
  46.  
  47. }
  48. }
  49. ?>

Problem tkwi w "echo'<center><input readonly="readonly" style="width:400px;" value="'.$config['site_url'].'REF'.$u['id'].'.reg"><br>'.$lang['ref-link-info'].'</center>';" tylko nie wiem jak go naprawić

Moduł się znajduję pod "domena.pl/profile.php?id=polec "
lub "domena.pl/www/polec.php"
markonix
readonly chyba nie wysyła danych przy wysyłaniu formularza.
Użyj hidden.
robert5555
Cytat(markonix @ 6.10.2012, 19:52:02 ) *
readonly chyba nie wysyła danych przy wysyłaniu formularza.
Użyj hidden.

Zobacz tak to wygloda dokładnie

http://scr.hu/7bt/a5bcv

to chyba wysyła

Probowałem zmienic i nic cos nie tak jest z tym linkem ;/
markonix
Ten kod co w ogóle wstawiłeś to sieczka masakryczna. To tak na marginesie.

A tak konkretnie to nie wiem tak naprawdę w czym objawia się Twój problem bo "nie działa" dużo nikomu nie mówi.
Określ dokładniej co rozumiesz przez niedziałanie.
b4rt3kk
W jakim sensie nie działa? Że zmienne są puste?

A to chyba nie formularz do wysyłania tylko pole z którego ktoś ma sobie link skopiować, prawda?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.