Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Facebooj-weryfikacja
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
sky993
Witam.
Problem polega na tym iz chce pobawic sie z Facebook API. I tu pojawia sie problem. Wymagana jest weryfikacja konta za pomoca facebook mobile. Wszytko jasne ale nie dochodzi mi zaden sms z kodem aktywacyjnym. Spotkal sie ktos kiedys z czyms takim?
kilab
Nie.
sky993
Jak nie masz nic sensownego do dodania to nie pisz. Szkoda czasu
qrooel
Cytat(sky993 @ 29.10.2012, 21:57:31 ) *
Jak nie masz nic sensownego do dodania to nie pisz. Szkoda czasu

Jak miałem tel w sieci Play, to mi nie dochodził sms.
O$iek
Jak próbowałem zweryfikować konto FanPage'a to raz po ~6h mi przyszedł sms do Playa, ale oczywiście mi się do niczego nie przydał, bo już dawno zamknąłem kartę wink.gif
sky993
Tez mam w Play wlasnie i nie dochodzi.
phpion
Ja mam Plusa - z tego co pamiętam to również nie dostałem SMSa.
melkorm
Dwa telefony z Play, oba zweryfikowane, dodam tylko że na kartę smile.gif

Na początku miałem problem, więc kupiłem bodajże starter z Ery tylko by zweryfikować.
qrooel
Ciężkie, nie do rozwiązania problemy są toczone w tym temacie. ;P
kilab
Ej, ale to było sensowne. Konkretna odpowiedź na zadane pytanie ohmy.gif
Generic
Karty play, heya itp. to karty które w takich przypadkach mają problemy. Przyczyną tego jest brak autoryzacji tych kart. Portale takie jak Facebook autoryzują tylko główne karty operatora czyli serwisie orange dziala tylko karta oranga w plusie tylko karta plus itd. Musisz po prostu nabyć główną kartę operatora. Pozdrawiam.
sazian
Witam,
pozwolę sobie odkopać wink.gif

dzisiaj musiałem dokonać aktywacji konta przez sms który dotarł baz problemu - mam telefon w t-mobile.
Tylko okazało się że kod który dostałem składa się z ośmiu cyfr, a pole do wpisywania ma maxlength="6" biggrin.gif
czyżby pierwszy test czy osoba która dostała sms na pewno jest programistą biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.