Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [mysql] kurde jestem pod wrażeniem
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
NotMasterYet
jestem pod wrażeniem tego forum i ludzi się tu udzielających, mam nadzieje się dużo od Was nauczyć smile.gif
scanner
0,5l na głowe i pomożemy. :wink:
itsme
ja tez sie tutaj wiele ucze
im wiecej wiem tym mniej wiem i nie wiem czy mi odpowiada wiedza o tym ze niewiele wiem biorac pod uwage wiedze innych wiedzacych do mojej wiedzy. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi : laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
scanner
Ja wiem.
DeyV
A ja, kurde, wiem, że nie wiem biggrin.gif
mazy
Cytat
ja tez sie tutaj wiele ucze
im wiecej wiem tym mniej wiem i nie wiem czy mi odpowiada wiedza o tym ze niewiele wiem biorac pod uwage wiedze innych wiedzacych do mojej wiedzy. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi : laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ty chyba już jakes 2l oprcowałeś przed napisaniem tego (laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif) zertuje smile.gif
siedemfps
Czlowiek Nas tu chwali... Winszuje Nam... A Wy tu o alkoholu... Tylko sie nie wymigiwac... 2l niby czego co ?! laugh.gif :?: :?:
scanner
2 litry PoloCocty. A co żeś myślał? Ustawy o wychowaniu w trzeźwości nie znasz?
Szczav
Cytat
2 litry PoloCocty. A co żeś myślał? Ustawy o wychowaniu w trzeźwości nie znasz?

Wszyscy ją znamy i popieramy, ale nikt się do niej nie stosuje :wink:
Vivat pivo (oczywiście bezalkoholowe) biggrin.gif
siedemfps
Moze gdzies slyszalem oczysm takie ... No ale kiedy sobie rano przez okno wyjze to widze przed sklepem taki ktorzy raczej nie maja pojecia co to jest... Ja bynajmniej pije tylko bezalkoholowego ReDDsa i rowniez bezalkoholowego AjerKoniaka... Moze po kielonku ponowie... ?!
mazy
no jesne że polokokty biggrin.gif

ps. nie rozumiem z tych domniemań tongue.gif laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.