Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nagły atak nuklearny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
emp
antaeus.pl/antaeus/index.php
login: admin, hasło: 12345
jest to tylko poc mojej platformy niewiele tam można zrobić lecz czytajta dalej.

Nie używać wersji angielskiej nie zrobiłem słowników pewnie choć kto wie.

antaeus.pl <- tutaj mamy linki do
* wiki dopiero coś tam robie
* klienta
* dokumentacji php
* dokumentacji mojego gui w js
* browser kodu a jak
* redmina nie dam wejscia bez hejtu
* jenkins serwer ciaglej integracji 101 testów narazie bulidow tez mi robic nie bedziecie
Wykorzystuje bardzo duzo narzedzi w tym phinga do instalacji czy dbdeploya.

To jest mój mikołajkowy prezent. Eksplorujcie.

Wszystko zrobiłem sam jak zawsze i wszystko dla fejmu i sławy.
Domena, serwer beda stały miesiąć chyba ze jakiś nicpon mi polozy tego trupa na ktorym to chodzi.
Niekiedy moze nie chodzic ale napewno wstanie pozniej.

Dużo czasu na robienie tego nie mam praca, życie te sprawy.
Jest to mój całkiem nowy system który robie od bodaj roku z dłuższymi przerwami bo mam prace i depresje wink.gif
Przedstawiałem wcześniej tu moje produkcje i inne systemy i jak najbardziej nie jest to coś starego czy coś publikowanego wczesniej czy gdziekolwiek indziej.
Daje wam dostęp praktycznie do wszystkiego co tylko mogę.
lukaskolista
Przyjemne dla oka, intuicyjne (wedlug mnie). Tylko tyle moge napisac. Jaki jest cel aplikacji?
skowron-line
Walidacja url przy dodawaniu serwisu aktualizacji by się przydała
emp
Cytat(lukaskolista @ 7.12.2012, 11:08:02 ) *
Przyjemne dla oka, intuicyjne (wedlug mnie). Tylko tyle moge napisac. Jaki jest cel aplikacji?

Praktyka czyni mistrza wink.gif To będzie, a bynajmniej taki jest plan platforma do szybkiego wytwarzania dużych, skomplikowanych aplikacji biznesowych, ale jeszcze nie zrobiłem odpowiednich modułów. Za rok może skończe jak zrobie odpowiednie moduły typu dynamiczne elementy, przepływ pracy takie tam. Wiem co robić to będzie już 4 taki system jaki robie i ciągle w pracy rozwijam inny zdobywając doświadczenie i wiedze. Myśle że będe milionerem wink.gif A tak na poważnie jest to głównie praktyka na razie.
tvister
oho cały js pisany z palca szacun:) i konsekwentnie polska nomenklatura

"Podgląd członka" to robocza nazwa :-p

A i przy niepoprawnym logowaniu wyrzuca "zły login" (pies nie jest zły tylko groźny) powinno być "niepoprawny" ale to pierdoła

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.