Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MySQL] Błędy po przenesieniu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Nijk
Pracowałem ciągle na localhoscie. Wszystko działało. Po wrzuceniu na serwer zewnętrzny sypią się błędy typu:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
Nie we wszystkich plikach gdzie coś działam z bazą mam błędy. Niektóre działają ok.

Czy może to być związane z jakąś konfiguracją serwera? Stoi on na PHP 5.2.9 oraz MySQL 5.0.51a.
Na początku miałem jeszcze błąd: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by
Ale problem załatwiło dodanie ob_start();
Nijk
Ok, poradziłem sobie ze wcześniejszym problem. Z zapytań SQL trzeba było usnąć ' ' przy nazwach tabel.
Problem pojawia się przy:
  1. echo '<form method="post" action=""><input type="hidden" name="send" value="1" />
  2. <button class="btn btn-success span3" name="Godzina" id="Godzina" type="submit" value="'.$i.'">Przekaz</button></form>';

Nie przekazuje zmiennej $i. Problem znowu pewnie w cudzysłowach. Ale sprawdzałem już kilka kombinacji i nic. Jakieś pomysły co do zapisu aby serwer to przepuścił?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.