Witam mama taki kodzik na menu. dt tworzy kategoria a dd menu pod nią. Ogólnie dd są display:none;
jQuery('#menuCat dt b').css({"cursor": "pointer"}).click(function(){ //jQuery(this).parent('dt').addClass('open').nextUntil("dt").slideDown(); //jQuery('#menuCat dd').addClass('close').slideUp(); if(jQuery('#menuCat dt').hasClass('open')) { jQuery(this).parent('dt').find("b").html("+"); jQuery('#menuCat dd').slideUp(); jQuery(this).parent('dt').removeClass('open') } else { jQuery(this).parent('dt').find("b").html("-"); jQuery(this).parent('dt').addClass('open'); jQuery(this).parent('dt').nextUntil("dt").slideDown(); } } return false; }); jQuery('#menuCat a').click(function(){ var valId = jQuery(this).attr('id'); createCookie( 'my_theme_cookie', valId, '1' ) }); jQuery('#menuCat dt') .find("b:first") .css({"position":"absolute","right":"5px","top":"3px","width":"10px","textAlign": "center"});
Oto mój kodzik jq. Wszystko jest dorbze jeśli klikne +, otworzy się. Klikne - zamknie się. I mogę otwierać różne kategorie. Ale jeśli otwórzę jakaś kategorie klikne + i zamieni się na - kategoria się otworzy. Potem gdy otworzę inna kategorie ta się zamknie i nic dalej się nie dzieje. Nie wiem dlaczego. Chciałbym żeby aby ta się zamkneła i otworzyła się nowa, albo nowa otworzyła się a stara pozostała bez zmian.